Član
		i to brate sto kazes bogami  al zato svak zna onu pjesmu "pa da je BEMWE pa da razmislim" hahahahaha
 al zato svak zna onu pjesmu "pa da je BEMWE pa da razmislim" hahahahaha

Little Dragon je napisao(la):i to brate sto kazes bogamial zato svak zna onu pjesmu "pa da je BEMWE pa da razmislim" hahahahaha
DLS je napisao(la):treba mu samo 1000 eura dok doje do bosne sa suprom .. da znate sta je putarine i mostova i tunela treba poplacat ..ihh ..al svakako da bi privuko puno paznje kad bi dosao !
GOLF TZ je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):i to brate sto kazes bogamial zato svak zna onu pjesmu "pa da je BEMWE pa da razmislim" hahahahaha
a da je bemwe pa da ramislis??? :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
ma brate bilo bi mi pravo zadovoljstvo gledati te kako vozis u bosni neku od utrka... bgm dodji nekad... kao sto rekose gdje dodjes bice najbolje a bices i najzanimljiviji na cijelom street race...:icon_smile::icon_smile::icon_smile:

GOLF TZ je napisao(la):DLS je napisao(la):treba mu samo 1000 eura dok doje do bosne sa suprom .. da znate sta je putarine i mostova i tunela treba poplacat ..ihh ..al svakako da bi privuko puno paznje kad bi dosao !
ma nije to tako puno...isao sam skoro za svedsku imas jedan brod, imas mosts kopenhagen.malmo, putarina u hrvatskoj, joj mozda jos nesto ali se ne sjecam...uglavnom najskuplje izadje gorivo.....
DLS je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):DLS je napisao(la):treba mu samo 1000 eura dok doje do bosne sa suprom .. da znate sta je putarine i mostova i tunela treba poplacat ..ihh ..al svakako da bi privuko puno paznje kad bi dosao !
ma nije to tako puno...isao sam skoro za svedsku imas jedan brod, imas mosts kopenhagen.malmo, putarina u hrvatskoj, joj mozda jos nesto ali se ne sjecam...uglavnom najskuplje izadje gorivo.....
ma idem ja stalno brate ,znam sta pricam ...a sta mislis kolko supra trosi???
Little Dragon je napisao(la):a ako pritisnes ? hahahahah
ado_d je napisao(la):sad sam tuzan odoh plakat :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: pa gdje ja zivimmmmm :icon_mad::icon_mad: