Član
sta reci za ovakvo auto, stvarno nemam rijeci,
sve pohvale za ulozeni rad i trud
sve pohvale za ulozeni rad i trud
erol_brcak je napisao(la):Od mene svakako maksimalni respekt, pratim temu, ne pisem cesto jer neam sta pametno ni napisat, mogu samo ovako s vremena na vrijeme pohvalit,cestitat i tako dalje
ArminMkiv je napisao(la):hehe.. vazi sada imam sve crteze pa ide brze... nesto mi je pao interes pa sporo sve ide.. nikako mi se ide u radionucu da nesto radim.. nevalja to
ArminMkiv je napisao(la):Hehe nema teorije da cu ja srediti ovo do proljeca... idem u BIH u decembru, vracam se u januaru pa odmah idem za Indiju s poslom, gubim mjesec ipo... nevalja zuriti, ako zavrsim do avgusta bio bih zadovoljan
HrSupra je napisao(la):ArminMkiv je napisao(la):Hehe nema teorije da cu ja srediti ovo do proljeca... idem u BIH u decembru, vracam se u januaru pa odmah idem za Indiju s poslom, gubim mjesec ipo... nevalja zuriti, ako zavrsim do avgusta bio bih zadovoljan
kako je krenilo ni ja neznam kad ću završit auto...:icon_sad:
nadam se da ću imat para prije nego odeš u indiju pa da mi riješiš hladnjak,turbo i granu :icon_smile:
hoćeš bit samo u mostaru kade dođeš u BIH?
ArminMkiv je napisao(la):Nemoj zuriti, to sjebe svaki projekat Bicu u Mostaru i pomalo u Sarajevu. Zupanija je daleko
HrSupra je napisao(la):ArminMkiv je napisao(la):Hehe nema teorije da cu ja srediti ovo do proljeca... idem u BIH u decembru, vracam se u januaru pa odmah idem za Indiju s poslom, gubim mjesec ipo... nevalja zuriti, ako zavrsim do avgusta bio bih zadovoljan
kako je krenilo ni ja neznam kad ću završit auto...:icon_sad:
nadam se da ću imat para prije nego odeš u indiju pa da mi riješiš hladnjak,turbo i granu :icon_smile:
hoćeš bit samo u mostaru kade dođeš u BIH?
Koji je avion, Toyota il neki AirBusArminMkiv je napisao(la):Necu jer avion ide do sarajeva..