Član
i to brate sto kazes bogami al zato svak zna onu pjesmu "pa da je BEMWE pa da razmislim" hahahahaha
Little Dragon je napisao(la):i to brate sto kazes bogami al zato svak zna onu pjesmu "pa da je BEMWE pa da razmislim" hahahahaha
DLS je napisao(la):treba mu samo 1000 eura dok doje do bosne sa suprom .. da znate sta je putarine i mostova i tunela treba poplacat ..ihh ..al svakako da bi privuko puno paznje kad bi dosao !
GOLF TZ je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):i to brate sto kazes bogami al zato svak zna onu pjesmu "pa da je BEMWE pa da razmislim" hahahahaha
a da je bemwe pa da ramislis??? :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
ma brate bilo bi mi pravo zadovoljstvo gledati te kako vozis u bosni neku od utrka... bgm dodji nekad... kao sto rekose gdje dodjes bice najbolje a bices i najzanimljiviji na cijelom street race...:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
GOLF TZ je napisao(la):DLS je napisao(la):treba mu samo 1000 eura dok doje do bosne sa suprom .. da znate sta je putarine i mostova i tunela treba poplacat ..ihh ..al svakako da bi privuko puno paznje kad bi dosao !
ma nije to tako puno...isao sam skoro za svedsku imas jedan brod, imas mosts kopenhagen.malmo, putarina u hrvatskoj, joj mozda jos nesto ali se ne sjecam...uglavnom najskuplje izadje gorivo.....
DLS je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):DLS je napisao(la):treba mu samo 1000 eura dok doje do bosne sa suprom .. da znate sta je putarine i mostova i tunela treba poplacat ..ihh ..al svakako da bi privuko puno paznje kad bi dosao !
ma nije to tako puno...isao sam skoro za svedsku imas jedan brod, imas mosts kopenhagen.malmo, putarina u hrvatskoj, joj mozda jos nesto ali se ne sjecam...uglavnom najskuplje izadje gorivo.....
ma idem ja stalno brate ,znam sta pricam ...a sta mislis kolko supra trosi???
Little Dragon je napisao(la):a ako pritisnes ? hahahahah
ado_d je napisao(la):sad sam tuzan odoh plakat :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: pa gdje ja zivimmmmm :icon_mad::icon_mad: