Član
u mostaru ima jedna orginalni editon blue i bbs je na njemu sve oriinal fabrika auto tip top uvjek mi upadne u oči
dadao_style je napisao(la):u mostaru ima jedna orginalni editon blue i bbs je na njemu sve oriinal fabrika auto tip top uvjek mi upadne u oči
dadao_style je napisao(la):u mostaru ima jedna orginalni editon blue i bbs je na njemu sve oriinal fabrika auto tip top uvjek mi upadne u oči
Porschefan je napisao(la):.nOKe je napisao(la):kazu da je fabricki, ja prvi put vidim i ne znam za sta sluzi.. pa ako neko od vas zna, nek napravi quote i nek napise..
Je li to možda nekakva oznaka (ili signalna lampica) za kuku, je li moguće da je na dvici bila euro-kuka . :icon_question:
trizex je napisao(la):niksa je napisao(la):Tog golfa (nadam se da mislimo na isto auto) je farbo moj amidza I ja se pitam gdje li je zavrsio jer fakat je bio pojava
I bez obzira koliko ga pljuvali imam lijepe uspomene na duju Kada vidim sve ove detalje kontam da je covjeku kakvih para pa onako gusta radi sloziti sebi jednu finu masinu za pođahkad
Erm, jel' govorimo o dvojci sto je imala stimanje tvrdoce amortizera ili nesto tako iz kabine? Ako da, ta je bila u Tz, i koliko znam jos je tu negdje....
ZELA GTI je napisao(la):Ima dosta stvari za koje nisam znao. Prije par godina sam punio klimu u jednom servisu. Parkirao dvicu pred vrata i čekam radnika. On dolazi, pogleda u dvicu i pita: "Gdje ti je auto?"
:lol::lol:
Noke: Svaki gti ima board kompjuter. Čak ga je i kec gti imao
Anes_mo je napisao(la):Unakazen pravo :icon_mad:
.nOKe je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ima dosta stvari za koje nisam znao. Prije par godina sam punio klimu u jednom servisu. Parkirao dvicu pred vrata i čekam radnika. On dolazi, pogleda u dvicu i pita: "Gdje ti je auto?"
jesi siguran da je imao BAS SVAKI ?
vidjam dosta GTIjeva bez borda.. :icon_confused:
ZELA GTI je napisao(la):.nOKe je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ima dosta stvari za koje nisam znao. Prije par godina sam punio klimu u jednom servisu. Parkirao dvicu pred vrata i čekam radnika. On dolazi, pogleda u dvicu i pita: "Gdje ti je auto?"
Vozio sam ih mnoooogo, vidio još više. Svaki je imao board. Može biti da na nekim tržištima nisu dolazili sa boardom, al eto.
s1ck je napisao(la):evo iskopah dvije slike, jel to to?
http://img710.imageshack.us/i/060218172910.jpg/
http://img684.imageshack.us/i/060218173012.jpg/
:icon_exclaim:
ZELA GTI je napisao(la):.nOKe je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ima dosta stvari za koje nisam znao. Prije par godina sam punio klimu u jednom servisu. Parkirao dvicu pred vrata i čekam radnika. On dolazi, pogleda u dvicu i pita: "Gdje ti je auto?"
Vozio sam ih mnoooogo, vidio još više. Svaki je imao board. Može biti da na nekim tržištima nisu dolazili sa boardom, al eto.