Član
Liga je napisao(la):... golf mk2 ... Das Auto ...
ova ti valja
Liga je napisao(la):... golf mk2 ... Das Auto ...
.nOKe je napisao(la):smedja tabla, cudnog dizajna..
niksa je napisao(la):Tog golfa (nadam se da mislimo na isto auto) je farbo moj amidza I ja se pitam gdje li je zavrsio jer fakat je bio pojava
I bez obzira koliko ga pljuvali imam lijepe uspomene na duju Kada vidim sve ove detalje kontam da je covjeku kakvih para pa onako gusta radi sloziti sebi jednu finu masinu za pođahkad
trizex je napisao(la):niksa je napisao(la):Tog golfa (nadam se da mislimo na isto auto) je farbo moj amidza I ja se pitam gdje li je zavrsio jer fakat je bio pojava
I bez obzira koliko ga pljuvali imam lijepe uspomene na duju Kada vidim sve ove detalje kontam da je covjeku kakvih para pa onako gusta radi sloziti sebi jednu finu masinu za pođahkad
Erm, jel' govorimo o dvojci sto je imala stimanje tvrdoce amortizera ili nesto tako iz kabine? Ako da, ta je bila u Tz, i koliko znam jos je tu negdje....
jeste, to je onda ta, ajd ako je vidis u tz, pa slikaj je, to je orginalni blue edition..trizex je napisao(la):to se sjecam, boja u 3 dijela, ukoso prelazi, cini mi se da je i rally front bio, ne mogu se sad to sjetiti....felge su neke druge bile, al' vjerovatno da je to - to auto....
.nOKe je napisao(la):2 liga : pa moram ti priznati, da sam iznenadjen nekim stvarima, iskren da budem za dosta ovog sam znao da je bilo, medjutim za neke nisam (pogotovo u autima za americko i mexicko trziste..)