RE: Njemac otisao, Japanac dosao
Imaju Ameri kakvih hoces da biras samo nece ovamo da salju posto smo im "blizu"Valjda ce biti u hladu kakve bolje slike, nadjoh jednu na cardomain sa istim stopama u hladu predobre izgledaju, pa valjda ce i moje na sta liciti:lol:
Deyo je napisao(la):djavolica je napisao(la):Deyo je napisao(la):Odlični su i štopovi i farovi,to sad možda malo odskače (štopovi),što recimo nema felgi..a kad sve to kompletiraš neće se ni primjetiiti i biće very nice Čestitke
Felge ce da budu takodje cim se nadju neke sa odgovarajucim rasponom i da mi se svide naravno.Sljedece na redu su registracija, felge i farovi pa onda sve ostalo po pitanju nekih detalja, muzike i unutrasnjosti
114.3mm :icon_evil:? Ja tražio za svog neke polovne ali uzalud,ništa do Japana :lol: Sretno sa radovima i neka sve bude kao na slikama
Imaju Ameri kakvih hoces da biras samo nece ovamo da salju posto smo im "blizu"Valjda ce biti u hladu kakve bolje slike, nadjoh jednu na cardomain sa istim stopama u hladu predobre izgledaju, pa valjda ce i moje na sta liciti:lol: