the_sibi Član 14.11.2008 #64 Danas malo kozu ocistio, sada se cakli kao nova, nazalost je vec pretamno da bi mogao napraviti fine slike :icon_confused: I probao sam nesto malo da se zezam, ali je to samo "proba", pravi shooting ce biti jos i imam par jako dobrih ideja, nadam da ce vam se svidjeti.
Danas malo kozu ocistio, sada se cakli kao nova, nazalost je vec pretamno da bi mogao napraviti fine slike :icon_confused: I probao sam nesto malo da se zezam, ali je to samo "proba", pravi shooting ce biti jos i imam par jako dobrih ideja, nadam da ce vam se svidjeti.
the_sibi Član 29.11.2008 #68 Sinoc od 23:00 do 5:00 drifting night. ~200km vozali se, potrosnja /100km 17l dizela. :icon_eek:
CocaCola Član 29.11.2008 #69 lijepo lijepo....nego imal kakav snimak od tog drifta, i gdje se to driftalo,jel samo na parkingu nekom,ili i na cesti??
lijepo lijepo....nego imal kakav snimak od tog drifta, i gdje se to driftalo,jel samo na parkingu nekom,ili i na cesti??
n0b0dy_ Član 29.11.2008 #72 allroad je napisao(la): sto vam je fino.. a mecka je prava Kliknite za proširenje... I ja sam mu zavidan a u svedskoj zivim komsija mi medjed snjega nigdje
allroad je napisao(la): sto vam je fino.. a mecka je prava Kliknite za proširenje... I ja sam mu zavidan a u svedskoj zivim komsija mi medjed snjega nigdje
the_sibi Član 29.11.2008 #73 hehehehe ovde 2 godine nije ni padao snjeg, zadnje zime 2 dana i to je to.. sada napadalo bas ono.. evo video ce za koji trenutak!
hehehehe ovde 2 godine nije ni padao snjeg, zadnje zime 2 dana i to je to.. sada napadalo bas ono.. evo video ce za koji trenutak!
tibor987 Član 30.11.2008 #74 n0b0dy_ je napisao(la): allroad je napisao(la): sto vam je fino.. a mecka je prava Kliknite za proširenje... I ja sam mu zavidan a u svedskoj zivim komsija mi medjed snjega nigdje Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: Pazi da on ne zadrifta
n0b0dy_ je napisao(la): allroad je napisao(la): sto vam je fino.. a mecka je prava Kliknite za proširenje... I ja sam mu zavidan a u svedskoj zivim komsija mi medjed snjega nigdje Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: Pazi da on ne zadrifta