BoosT666 je napisao(la):Meni se svidja jedna 190-ka iz mostara Mercedes-Benz evoII 2.0 16V COSSWORTH masine to su seriska auta tako napravljena postoji jedan u mostaru vozaju je cigani lik pita sto auto tako puno trosi jbte a auto umal pa 220 konja.. mwaahahha
tibor987 je napisao(la):BoosT666 je napisao(la):Meni se svidja jedna 190-ka iz mostara Mercedes-Benz evoII 2.0 16V COSSWORTH masine to su seriska auta tako napravljena postoji jedan u mostaru vozaju je cigani lik pita sto auto tako puno trosi jbte a auto umal pa 220 konja.. mwaahahha
Sta bolan ??? pa to treba zakonom oduzet od njih !!! Ko je taj da mecki skratim muke :icon_eek:
the_sibi je napisao(la):EVO II felge bi sjele naravno perfektno, ako treba ja trenutno mogu nabaviti ORIGINALNE za ~ 900,- Euro u 7,5 x 17 ET 37..
Inace mogu za mnogo auta nabaviti razno razne felge.. evo mali izbor od 15-18" koje bi mogle na "sto-devu"
pozzz
BoosT666 je napisao(la):Meni se svidja jedna 190-ka iz mostara Mercedes-Benz evoII 2.0 16V COSSWORTH masine to su seriska auta tako napravljena postoji jedan u mostaru vozaju je cigani lik pita sto auto tako puno trosi jbte a auto umal pa 220 konja.. mwaahahha