lov2xlr8 je napisao(la):a gdje je tacno taj parking,moze neko pokazati na google maps
GreenDevil je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):a gdje je tacno taj parking,moze neko pokazati na google maps
prodjes semafore na ulazu u Lukavac i ides pravo do sljedece raskrsnice i skrenes desno, ja mislim da ima znak KOKSARA, odma je do glavnog puta
CrueL je napisao(la):jel ima sta sad u nedelju,, ovisno od vremena mozda dodje ekipa iz modrice i odzaka :icon_smile:
Golf 1.3Benz je napisao(la):ZNACI VRH VRHOVA a Pogotov toyotica TZV. Balerina!..Mislila nas zajebat policija al malo sutra!
moky crx je napisao(la):svaka cast organizatoru.sinoc sam bio i meet je za svaku pohvalu.lijp prostor dobro drustvo i brza auta ma sta trba bolje.PERFECT.
shurda je napisao(la):i ja sam bio,,sve u svemu extra,,samo da je jos kakvih masina boljih,,
jeli bio neko jos sa foruma osim mokya:icon_question:
shurda je napisao(la):i ja sam bio,,sve u svemu extra,,samo da je jos kakvih masina boljih,,
jeli bio neko jos sa foruma osim mokya:icon_question:
shurda je napisao(la):Golf 1.3Benz je napisao(la):ZNACI VRH VRHOVA a Pogotov toyotica TZV. Balerina!..Mislila nas zajebat policija al malo sutra!
neznam druze ali po meni bi bilo bolje da se okupljamo na pisti u zivinicama,,ima i vise prostora a i nemoras nikakve dozvole trazit:icon_rolleyes: