mtopic je napisao(la):RCat je napisao(la):@ mirso
gdje si ti ugradjivao?
Zagreb, Gabrek Tuning
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):ugradnja 500 evrica c c c pa sta znaci kupim onaj lsd sto vecina fura po bih znaci onaj od 500 eura i onda me izadje ugradnja jos toliko nidje veze mamem...ili ta ugradnja vrijedi samo za ove origigi lsdove od milju i po eura ili kolko vec...
; )BLACK KNIGHT je napisao(la):MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):ugradnja 500 evrica c c c pa sta znaci kupim onaj lsd sto vecina fura po bih znaci onaj od 500 eura i onda me izadje ugradnja jos toliko nidje veze mamem...ili ta ugradnja vrijedi samo za ove origigi lsdove od milju i po eura ili kolko vec...
400 :icon_biggrin:
ITALY je napisao(la):meni je to glupost... vazda moraš raji (da ne kažem seljacima) obješnjavati da paze i kako da koriste...
dadara je napisao(la):Gdje mogu naći amortizer koji diže vrata pošto mi je otišao? Unaprijed zahvalan svima koji mi pomognu....
pa tamo gdje si kupio sarke treba da imas i rezervni amortizera,e sada sve zavisi kakav ti je sistem i cija je kopija madjarska ili oni kao kod madzida na bmw neznam ko njih pravi za ove madjare kao kod mene amortizere imas kod roberta u novim sadu (inace zastupnik ovog madjarskog za srb)cijena je negdje oko 80 eura po komadudadara je napisao(la):Ja sam Dado iz Sarajeva rekoše mi da se moram predstaviti da mi neko pomogne,šta da vam kažem... Radim kao paparazzo,pomalo studiram,borba ko i svugdje... vozim Corrado i otišao mi je amortizer koji podiže lambo vrata,zna li iko gdje to mogu naći??? Unaprijed hvala...