Da osvezimo "raspravu"...prvo par nebitnih informacija...ja sam licno ljubitelj PC-a i nikada ne bih dao 550 evropljana za laptop iz osnovnog razloga sto za te novce mogu kupiti itekako pristojan PC a s' druge strane laptop mi je apsolutno bespotreban...
e sad...fora je sto ja laptop i ne kupujem za sebe...naime...starija [imucna] gospodja od 58 godina koja zivi blizu mene pre par dana dodje kod mene sa molbom da joj pomognem oko izbora tj. da ja "nadjem" laptop i da onda zajedno odemo do radnje kako bi ga ona pazarila...i posto jednostavno nisam tip coveka koji bi je [nju ili bilo koga drugo] nabedio da je nesto dobro iako nije samo da bih je skinuo s' vrata ja resih da ovde zatrazim pomoc...
a evo i zasto...
1. nemam net kuci da bih mogao na taj nacin da se informisem [ja sam ovisnik o netu koji ne znam da se kontrolise i u stanju sam da provedem [verovali ili ne] i do 36 sati bez hrane, vode i toaleta upravo na auto-forumima i trazenju i iscitavanju raznih textova [naravno, vezano za automobile]...iiii ode ja u off...sta sam uopste hteo...a da...laptop...:icon_exclaim:]
2. u Kragujevcu ima jako malo i slabo opremljenih radnji
3. mogu ja otici, kao sada, do rodjaka, druga, prijatelja da proguglam...ali...goglanje iziskuje vremena...a za pola sata slabo se sta moze izguglati...a ako ostanem preko pola sata ostacu 12 sati i posle toga kad se najavim da odem na kavu ili sok oni nikada ne ce biti kuci...
i eto...pretvori se ovo u moju autobiografuju...pa...bar ce se par ljudi ismejati citajuci ovo...a onda mogu i da mi
PREPORUCE NEKI LAPTOP [velika crna slova izdvojena za one koje mrzi da citaju sve pa da imaju uvid u svrhu teme

]
toliko od mene...poz svima i...dajte predloge