Član
od skode octavia mk1 bjezi, to je prvi modem octavie i za nju su ti limarijski dihelovi ne preskupi nego bolje se objesiti nego morati limariju popravljati, ovo ti kazem jer sam radio u skoda ovlastenom servisu, evo poredjenja prve octavie i zadnje, vrata za octavia 2000 god-1950km, za octavia 2015 god-950, hauba za 2000god-1600km, za novu je 1100km, blatobran 220km, stranica 800km, podizac stakla bez motora 140km, znak obicni 40-60km, itd jako jako skupi limarijski dijelovi, cak i skuplji od najnovije skode koja stoji u salonu a sada zastp niko ne zna, vjerovatno jer ih ima na milione i vise od svih modela zajedno... Nju izbjrgavaj jer ce te svaki dio kostati jako jako puno ako se ne daj boze bude trebala raditi... Ko ne vjeruje nek ode do najblizeg ovlastenog servisa i raspita se, ja kazem ovo jer sam prije 2 mjeseca radio u ovlastenom skoda servisu...Takav odgovor mi je trebao.Svaka cast,ovi drugi napisu nemoj 4-ku i ne navedu razlog.Pa pogledat cu i skodu ima ih 2004 god.a cijena ko u golfova.Uglavnom hvala na odg.Pozz