Član
jeftiniji je servis za 1.9 jtd .. a izdržljiviji motori bruku
Ma kako je to moguce? Daj obrazlozi malo tu tvrdnju...
jeftiniji je servis za 1.9 jtd .. a izdržljiviji motori bruku
Astra benzin, focus benzin, volvo S40 benzin... I onda plinAjd da cujem, sto bi mu ti predlozio?
taj audi a4 2001 godina dodje 8-9000km da ista valja, ni lesa teskog izubijanog za 5000 ne mozes uzeti...Uzmi tu oktaviu mk1 i nek te udari neko , onda pravac u ovlasteni i uzmi pare na osiguranju
Salu na stranu , golf-a znak skoro svak raditi , to je tako i moramo se pomiriti , astra benzin G ili ?
Ja bih gledao audia A4 1.9 TDI 2000-2001 god.facelift ili 1.8T sa plinom , moze ispasti vrlo dobar primjerak
taj audi a4 2001 godina dodje 8-9000km da ista valja, ni lesa teskog izubijanog za 5000 ne mozes uzeti...
jel' se ti fakat zajebaješ? idi se raspitaj u motorex ili slično za cijene dijelova, a jtd motor će poderati svaki tdi što se tiče izdržljivosti, to je opće poznatoMa kako je to moguce? Daj obrazlozi malo tu tvrdnju...
Ma cisto ne vjerujem da su jtd bolji od tdi.Ovi njihovi 1.7 su kesa i astrini.
Ma ne znam nisam probo ni jednog jtd tako da ne mogu nista reci,ali sam probao voziti golf 2 i fiat 1.7 razlika ogromna,bolje vuce golf 3 put.Zato mi sad samo uzima Golf 4-ka,a morat cu kakvog Puntaca Jtd probati.Iako sam zagrizeni vagenovac, ne mogu se sloziti s tobom.. JTD je daleko kvalitetniji motor od TDI, znam jer ih sarafam redovno, mislim, tdijeve. Na mom puntu razbijen karter i odmah skoro svo ulje isteklo, vozen tako dok se nije ugasio, zaribali lezajevi na radilici. Skinuo karter, ispolirao radilicu, stavio nove lezajeve, novi karter ulje i filtere, upalio ga, chipovao sa 80ks na nekih 110ks i gas, nikakvih problema, redovno ga gazim autoputem 180-190 i ne pustam. Da mi se to desilo na audiju bilo bi pravac kiseljak i kupit drugi motor.
Ma ne znam nisam probo ni jednog jtd tako da ne mogu nista reci,ali sam probao voziti golf 2 i fiat 1.7 razlika ogromna,bolje vuce golf 3 put.Zato mi sad samo uzima Golf 4-ka,a morat cu kakvog Puntaca Jtd probati.
Pa nije to jedini razlog i djelovi su ne mozes nista naci za 1.7 td.Al treba prvo probati i onda uzeti.A ne mozes probati golf 2 i na osnovu toga kupiti golf 4, a isto i taj fiatov 1.7dizel je daleko od 1.9JTD, nebo i zemlja.
Moj prijedlog, al' svakako ces ti kupiti cetvorku, je: Pezo 307 2.0HDI 66kW, Fiat Stilo 1.9 JTD 85kW, Opel Astra benzin 1.6 8V, Ford Focus 1.8 TDDi 66kW.
Moj prijedlog, al' svakako ces ti kupiti cetvorku, je: Pezo 307 2.0HDI 66kW.
Potpis za ovoDefinitivno najbolji izbor