Jel to jos jedan Husin projekat. Inace Zenica je specifican grad ono bas napredan jest da vuce ka SSSR iz doba Staljina ali primjeti se napredak, recimo autoput ide preko nekih brda i dolina i zavrsava se tunelom u Pecuju isto ko kad je gradjena pruga u SSSR i nisu se mogli dogovorit dosao Staljin uzeo lenjir povukao ovuda ima da ide, malo ga prenijelo preko prsta pa u po ravnice ima krivina na pruzi.
Zenica ce isto dobit GGM jos jedan od projekata najboljeg medju najboljima, inace tim projektom rijesit ce se sve guzve u gradu bez obzira na to sto je grad duzan ko Grcka jos se opterecuje nekim kreditima, dok se taj famozni projekat bude radio kroz grad se nece moc proci bice 3 puta vece guzve nego sada ostalo no comment. Sve se moglo rijesit izgradnjom jednog mosta na Jaliji ili jos jednog negdje u blizini autobuske stanice, izgradnjom jednog iskljucenja sa magistrale za Crkvice.
Eto sad Zenica je dobila i kruzni tok ne znam samo kako ce ga oznacit da li Ezin tok ili ce dobit ime po nekom od zasluznih gradjana Zenice a Kulina Bana ko j... sta je on napravio nista bitno samo sto je donio povelju koja se smatra rodnim listom BiH.
I tako iz dana u dan Zenica se razvija, brisu se stara imena daju nova, projektuju se svemirski projekti narod zadovoljan puca od srece, zna se nekad desit da budu gladni, bolesni, da nemaju posla, da djeca ne mogu ici u skolu i sl ali i tu se vlast smilovala pa im na svakom cosku napravila po jednu Dzamiju da se mogu Bogu pomolit, mozda se nekad organizuje i partijska molitva ili neke instrukcije za koga glasat.
PS: Nek se niko ne nadje uvrijedjen, ja Zenicu znam odlicno 5 godina sam gore zivio znam kako grad dise ima dobrih i cestitih ljudi al ima seljacina i nacionalista da ti se mozak okrene. Ljudi su se javno po gradu hvalili kako su bili u Handzar diviziji, ko je koga zajebo u ratu i prije njega, ko je kome medju preoro i sumu posjeko i sl stvari. Pola tih seljacina je pokupovalo stanove po gradu tako da je sad grad boze sacuvaj.