Član
dobro napisano samo treba volje i truda ako oces vec nesto da postignes a tebi svaka cast na ovom textu i ovolikim obrazlozenjima
IGY je napisao(la):predpostavljamo da ako ces brpati imas i auto u kojem ces to raditi, a u tom autu da vec imas neki HU
sto se tice TL nismo ga imali nego posudzivali, isto tako mogao si i ti doci pa da ustimas setup itd
a ako ces vec racunati auto i ostale stvari onda ti treba malo bogatstvo da napravis dobar rez
ne budi smjesan, razmisli malo
IGY je napisao(la):ovde je znanje presudno, mozes imati ne znam ti koliko para, ali ako ne znas kako sta, dzaba ti pare, istina Vedo je expert za kutije, i svaka mu cast, ali pazi, on je naucio to sam, sto i ti ne bi mogao uzeti program, procitati neke tekstove pa pokusati, zar ne?
enesss je napisao(la):IGY je napisao(la):ovde je znanje presudno, mozes imati ne znam ti koliko para, ali ako ne znas kako sta, dzaba ti pare, istina Vedo je expert za kutije, i svaka mu cast, ali pazi, on je naucio to sam, sto i ti ne bi mogao uzeti program, procitati neke tekstove pa pokusati, zar ne?
bas tako,....ali opet bez experimentiranja i dok ne napravis par kutija od oka da kazem,nema nista,pokusao sam i ja bassboxom,....malo komplicirano,al evo ova zadnja kutija mi super zvuci
IGY je napisao(la):enesss je napisao(la):IGY je napisao(la):ovde je znanje presudno, mozes imati ne znam ti koliko para, ali ako ne znas kako sta, dzaba ti pare, istina Vedo je expert za kutije, i svaka mu cast, ali pazi, on je naucio to sam, sto i ti ne bi mogao uzeti program, procitati neke tekstove pa pokusati, zar ne?
bas tako,....ali opet bez experimentiranja i dok ne napravis par kutija od oka da kazem,nema nista,pokusao sam i ja bassboxom,....malo komplicirano,al evo ova zadnja kutija mi super zvuci
naravno moras probavati, ako zelis moras se odricati nekih stvari jbg, slobodni dani vise nisu slobodni nego zauzeti pravljenjem kutija
dulegti je napisao(la):Ajd da kazem i ja koju...mozda pametnu..:lol: I ja se slazem da se sa 1000 km moze napraviti rez od 145..mozda cak i malo vise...kad sam pocinjao da se bavim sa DB-om vozio sam Fiat Bravo..auto nije bio ni dampiran ni nista..sasvim obican auto koji se redovno kupi...imao sam tada GZ pojacalo GZHA 2350 koje je AB klasa,znaci za slusanje svaki dan...snaga mu je,merena, 940 W na 1 om..i 2 x 12 Gz titanijum serija,znaci ona najslabija, u kutiji za slusanje sam imao 144,6..napominjem,to je bio pocetak,tada jos nista nisam znao,ni o portovima,ni o kutijama ni o kablovima..imao sam samo jedan plus sa aku-a i jedan minus sa sasije iz gepeka...aku je bio neki obican,koji sam dobio sa autom..posle sam sve ucio i ucio i pravio kutije i igrao se sa svim i svacim...
eddo je napisao(la):aha eto ti ga na .... dule se pojavio i u par recenica reko isto sto i ja :lol::lol::lol::lol:.... samo sto je on to kroz iskustvo a ja sam kroz teoriju :lol::lol::lol::lol:....