Član
Poz svima javljam se povodom jedne pogreske ili vec sta je......ovako rego sam Keca jutros u 9h ujutro,proso tehnicki i sve poplacao sta sam imao,ovaj lik gdje sam rego auto mi daje policu osiguranja i jedan fascikl gdje su svi papiri unutra koje trebam odnijet u policiju da mi se izda nove table i prometna,i ja idem lagano,znaci auto nisam vozo neki 3mj bio sam u Norveskoj i reko odo oprat malo sredit i ja to sve obavio i doso kuci obuko se u grad,reko ode na pice i malo provozat da sebi dodje Kec---------kad oko 23h i 30 min policija zamnom pod rotaciom ja stao kaze,drot ,prometnu i vozacku,ja mi dajem vozacku i policu osiguranja i govorim da je danas auto regano i da je sve u policiji,kaze on meni ne vridi ti polica ova dok ja ne vidim prometnu i tablice na autu,i ja mu opet reko sve je u policiji kaze on neznam ja i op 100km napisa kaznu i sad ja vas pitam jeli sam ja upravu ili onaj sto mi je jutros dao policu i reko da mogu vozat okolo livna dok ne dodju table ,svadjop sam se 1h al bezuspjesno 100km je napisamo sad di,sta kao,