Član
Elem svako jutro putujem na relaciji Lukavac-Tuzla (Arbeit). Vožnja ovom dionicom u zadnje vrijeme postaje stvarno "škakljiva". Narod vozi u p.m. ali jedan kreten prelazi svaku mjeru. Inače vozilo je Golf 5 siva boja, na zadnjoj polici se nalazi rotaljka, tablice zadnje su bez brojeva(izlizane). Lik vozi to nije normalno, preticanja kolona, jednog auta, u Lukavcu na semaforima prolazi kroz crveno, al je glavno ponovno ubacivanje u traku, znaci lik uopšte negleda ima li koga nego se samo ubacuje ponovo u desnu. Jednom sam i sam imao takav blizak susret sa njim.:icon_mad::icon_mad:, ali sreća nije me udario.
Prošle sedmice je dohakao. Kod Kreke je zapucao u manji kamion svojim prednjim krajem, srćca nikom ništa nije bilo. Sumnjam da se opametio, onakvim budalama lakše uđe metar u guzicu neko cent u glavu.
Znam par ljudi koji su ga prijavljivali, u par navrata takođe narod se žalio i na Radiju Kameleon, ali nema vajde
Inače Moron za volanom je direktor Kantonalne Uprave za inspekcijsko poslovanje.
Prošle sedmice je dohakao. Kod Kreke je zapucao u manji kamion svojim prednjim krajem, srćca nikom ništa nije bilo. Sumnjam da se opametio, onakvim budalama lakše uđe metar u guzicu neko cent u glavu.
Znam par ljudi koji su ga prijavljivali, u par navrata takođe narod se žalio i na Radiju Kameleon, ali nema vajde
Inače Moron za volanom je direktor Kantonalne Uprave za inspekcijsko poslovanje.