Grga je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
Svi savjesni, niko ne voli očepiti auto:icon_question:
Ja prvi ako imam priliku obilazim kolonu od 21342 auta, sve dok neko ne izleti pa moram naglo kočiti i ubacivati se.
Ako si i ti savjestan ko i on i pravis ovolike prekrsaje stalno, ali stalno "svaki radni dan", okretanje pod rucnom u pola raskrsnice jos i to podrzavas, svaka cast
Naravno da pravim prekršaje svaki put kad sam za volanom.
Najbolje da ću kroz naselje na magistrali voziti 50 i još u koloni iza majmuna što voze 50 jer se boje policije.
Najbolje da ću u 3 ujutru čekati na crvenom, a nigdje žive duše.
Najbolje da ću poštovati punu liniju, a imam preglednost i mogu obići sporaća, šleper, npr.
Nikad neću poštovati ograničenja brzine, većina ih je besmislena i pravljena su prije pola vijeka za kante koje nisu mogle da stanu ni za 4 puta više vremena nego današnja kola.
Nisam divljak, nisam retardiran, ne pravim se majmun po cesti i ne ugrožavam nikog, samo imam neko svoje razmišljanje o vožnji i niko me neće natjerati da poštujem neka glupa pravila.
Nikad me neće niko vidjeti da divljam pored škole i vozim brzo.
Nikad me niko neće vidjeti da vozim brže od 20KM/h ako vidim da ide žena sa malom djecom ili se djeca igraju na putu. Usporim, pa makar napravio zastoj, UVIJEK se šalta u drugu i na leru prolazi pored njih.
Nikad nisam ugrozio pješaka i uvijek ih propuštam na pješačkim prelazima i semaforima, a kad pretrčavaju cestu 5m od pješačkog, ciljam da ga okinem retrovizorom i bar onesvjestim i pozovem policiju i još da ga tužim što izlijeće k'o konj.
Fora je što je tema otvorena zbog jedne budale koja i nije budala kakvih sve ima po cesti, fora je što je funkcija pa odma' pljuj. Ne podržavam, ali i ne osuđujem.
Ovo je moje stvarno mišljenje, ostalo ako sam negdje pisao bio je čisti sarkazam.
Neka me niko ne citira ako ne pročita sav tekst.