Član
LSD je napisao(la):"tukao" sam se par puta s njim i isao mu na zivce al me skontao pa vise ga ne iritiram...inace kad ga vidim idem za njim u stopu...na par cm od karambolke
sljedeci put vrati u manju i poguraj ga malo :lol::lol:
LSD je napisao(la):"tukao" sam se par puta s njim i isao mu na zivce al me skontao pa vise ga ne iritiram...inace kad ga vidim idem za njim u stopu...na par cm od karambolke
GreenDevil je napisao(la):LSD je napisao(la):"tukao" sam se par puta s njim i isao mu na zivce al me skontao pa vise ga ne iritiram...inace kad ga vidim idem za njim u stopu...na par cm od karambolke
sljedeci put vrati u manju i poguraj ga malo :lol::lol:
emsho21 je napisao(la):OggyBoy je napisao(la)::icon_rolleyes:
I šta ti sad hoćeš, da ti mi riješimo problem:icon_question:
Svašta na ovom forumu ima.:icon_rolleyes:
svasta stvarno pa i tebe na ovom forumu :icon_biggrin:
covjek je htio samo da skrene paznju,cisto da se ljudi upoznaju s problemom,a na kraju krajeva pojedinac ne moze sam rijesiti problem potrebna je veca masa ljudi da bi se neki problem rijesio :icon_smile:
eldin84 je napisao(la):Spomenuo sam u prvom postu da je udario Golfa. E pa sad je tu Audi Q7 3.0 tdi Quatro, crne boje zatamnjen do vozacevih prozora, rollbar ili kako vec naprijed.
@Harli_team- neznam je li sluzbeno, ali na zadnoj polici je rotaljka,
@aServis- Ja ba tu su kozne rukavice.....bas se nafuro
mara- je napisao(la):LSD je napisao(la):"tukao" sam se par puta s njim i isao mu na zivce al me skontao pa vise ga ne iritiram...inace kad ga vidim idem za njim u stopu...na par cm od karambolke
I? Misliš da si dobio nešto sa tim? Što jeste, jeste, lik je idiot, ali to što ti radiš užasno nervira i nikakve koristi od toga, par puta su meni tako, bez ikakvog razloga, kao negdje žure pa čekaju priliku da preteknu. I, ja opalim po kočnici, ti se zabiješ, aj ti sad dokaži da nisi kriv za sudar, da ne pričam o minimalnom rastojanju. Ja uzmem lovu od osiguranja, popravim auto, a ti u minusu.