Član
cera-fiero je napisao(la):NaneVR je napisao(la):cera-fiero je napisao(la):Drug izvini sto ti saram po temi,al eto da ne otvaram dzabe novu,recimo mene konkretno interesuje da li se moze staviti na ovaj motor turbo i ako moze koliko bi dobio s njim ili ako jos ko zna koji nacin da cujemo.......
na ono gore pitanje, to su bregaste 260 vece i jace nego fabrice, naravno koje idu sa novim podizacima, a za turbo kit i to postoji Kinetic Motosport je jedan od njih i jako dobra marka 40-60 KS dobijes i to je stage I bez intercoolera, narvno ti kasnije mozes doradzivat sta je tebi po zeli sve u sve i bregste i turbo kit kosta, tako je to ako hoces da dobijes neke rezultate moras platit dobro :icon_sad:
slika
ok drug hvala ti puno na ovome....,a reci mi jos gdje se ovo sve moze nabaviti ako znas?
PS:znam da sam dosadan al sta cu kad me to sve zanima:icon_biggrin:
haha ma nije frka evo ti sve informacije ovdje http://www.kineticmotorsport.com/catalog/VW_TURBO_KITS-136-1.html kompanije se nalazi u Americi istao tako su zastupljeni i za Kanadu! Procackaj malo po njihovoj stanici ima svega i svacega
GreenDevil je napisao(la):ako hoces vise snage treba tu dosta para ulozit a ne 50-100KM
tako je, jbga ovo je skup sport