Dzeniii je napisao(la):todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ma stavi k&n filter ,remus auspuh,,stavi trokrake svjecice ako vec nisu na njemu...skini katalizator..i stavi finger s blokadom..to ti je sve do jedno 200 km..
k&n 57i kit oko 110 eura, remus najjetiniji tj samo zadnji lonac je oko 250 eura komplet izduv izadje oko 500-600 eura, bosch-ove svijecice nisi ispod 30 eura, skidanjem katalizatora nece dobiti nista to se zna. Ipak skup sport
@dottore
uuuu jarane u koju ti radnju ides ??? k&n filter je 40 km...remus je oko 100 km..boshove svjecice *4-kraka* ja prosle sedmice kupio na benziskoj pumpi 20 km stavio ih na opel vectru 2.0i....a posto je to starije vozilo s katalizatorom sigurno je bar malo zacepljen i cim ga skine bice bolje
todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ma stavi k&n filter ,remus auspuh,,stavi trokrake svjecice ako vec nisu na njemu...skini katalizator..i stavi finger s blokadom..to ti je sve do jedno 200 km..
k&n 57i kit oko 110 eura, remus najjetiniji tj samo zadnji lonac je oko 250 eura komplet izduv izadje oko 500-600 eura, bosch-ove svijecice nisi ispod 30 eura, skidanjem katalizatora nece dobiti nista to se zna. Ipak skup sport
@dottore
uuuu jarane u koju ti radnju ides ??? k&n filter je 40 km...remus je oko 100 km..boshove svjecice *4-kraka* ja prosle sedmice kupio na benziskoj pumpi 20 km stavio ih na opel vectru 2.0i....a posto je to starije vozilo s katalizatorom sigurno je bar malo zacepljen i cim ga skine bice bolje
k&n filter 40km?! :lol: remus 100km?! :icon_cry: bosCh-ove svijecice 20km?! :icon_eek: ili je to k&n filter market pilot :lol: ili mozda type r :lol: a vjeruj mi te svijecice nisu vidjele bosCh-a!
Pozdrav
:icon_exclaim:
Stilo je napisao(la):ja mislim da bi ti najbolje bilo nabavit kakve druge bregaste,filter K&N i kakve dobre svijecice,jbg znam da su bregaste poprilicno skupe al bolje malo stediti nego kupovat nekakve gluposti sa kojima neces dobiti neke rezultate....
željko je napisao(la):todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ma stavi k&n filter ,remus auspuh,,stavi trokrake svjecice ako vec nisu na njemu...skini katalizator..i stavi finger s blokadom..to ti je sve do jedno 200 km..
@dottore
k&n filter 40km?! :lol: remus 100km?! :icon_cry: bosCh-ove svijecice 20km?! :icon_eek: ili je to k&n filter market pilot :lol: ili mozda type r :lol: a vjeruj mi te svijecice nisu vidjele bosCh-a!
Pozdrav
k&n sam platio u bl u a3m-u 80marijola:icon_cry:
ahahahaha ja tu nisam vidjeo niti remus, niti k&n...Dzeniii je napisao(la):željko je napisao(la):todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ma stavi k&n filter ,remus auspuh,,stavi trokrake svjecice ako vec nisu na njemu...skini katalizator..i stavi finger s blokadom..to ti je sve do jedno 200 km..
@dottore
Pozdrav
k&n sam platio u bl u a3m-u 80marijola:icon_cry:
ti todorovicu ili si glup ko top ili seres pare pogledaj malo ove linkove mozda ce ti pamet nadoc,,,JOOOOJ:icon_mad::icon_mad: TI MENI NASO PRICAT POSTO JE STA http://www.market.ba/vozila/oprema/oglas/478821 ,
http://www.pik.ba/artikal/219503/aem-filter/
http://www.pik.ba/artikal/218365/sportski-filter-/
na svjecici lijepo pise bosh,,
GocaS6 je napisao(la):Najbolje ćeš ga pojačat ako ga prodaš i kupiš sebi auto :icon_biggrin:
GocaS6 je napisao(la):Najbolje ćeš ga pojačat ako ga prodaš i kupiš sebi auto :icon_biggrin:
todorovic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):ma stavi k&n filter ,remus auspuh,,stavi trokrake svjecice ako vec nisu na njemu...skini katalizator..i stavi finger s blokadom..to ti je sve do jedno 200 km..
@dottore