MEDA je napisao(la):Ovaj lip sa mk3 je kao univerzalan,na koji god auto da ga stavis,extra daje na izgledu,imam drugara vozi ga na astri G,dobro se uklopio kao i kod tebe,cak i na hondi civic ga voze samo napred sa radovim
sandy_mo je napisao(la):Dobar skroz, mocne mu ove celicare naprijed od cega je ovo
enesss je napisao(la):e to oko moje da se vis uradi , kolko placas ove robove ?? :lol:
shurda je napisao(la):bgm ides ka nemogucem:lol: hehehehe salim se
uco_opc je napisao(la):shurda je napisao(la):bgm ides ka nemogucem:lol: hehehehe salim se
Kad nesto radis uvijek radis da ispadne najbolje ,,,pa tako i ja ovo do prije pola godine nisam imao nista ,,,sad imam puno toga a nadam se i jos vise ,,,zelim da sve ispadne kako treba ,,za sedmicu dvije bit ce klip postavljen kad motor upadne (sad broji preko 170 ,,,cak mislim i 180KS) pa onda malo odmora i ide se na vanjski izgled samo da financije dopuste ,,,jer sve je moguce i sve se moze
shurda je napisao(la):uco_opc je napisao(la):shurda je napisao(la):bgm ides ka nemogucem:lol: hehehehe salim se
Kad nesto radis uvijek radis da ispadne najbolje ,,,pa tako i ja ovo do prije pola godine nisam imao nista ,,,sad imam puno toga a nadam se i jos vise ,,,zelim da sve ispadne kako treba ,,za sedmicu dvije bit ce klip postavljen kad motor upadne (sad broji preko 170 ,,,cak mislim i 180KS) pa onda malo odmora i ide se na vanjski izgled samo da financije dopuste ,,,jer sve je moguce i sve se moze
ma znam razumijem te druze ako bude imao 170 zdravih konja ima da jede asvalt:123: