Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovaj lip sa mk3 je kao univerzalan,na koji god auto da ga stavis,extra daje na izgledu,imam drugara vozi ga na astri G,dobro se uklopio kao i kod tebe,cak i na hondi civic ga voze ;) samo napred sa radovim :cool:

Član
MEDA je napisao(la):
Ovaj lip sa mk3 je kao univerzalan,na koji god auto da ga stavis,extra daje na izgledu,imam drugara vozi ga na astri G,dobro se uklopio kao i kod tebe,cak i na hondi civic ga voze ;) samo napred sa radovim :cool:

Hah znam za Astru G stoji joj bas ,,,cvak bolje neg na ovom braniku

Član
sandy_mo je napisao(la):
Dobar skroz, mocne mu ove celicare naprijed od cega je ovo :cool:

One su sa Astre G

enesss je napisao(la):
e to oko moje da se vis uradi , kolko placas ove robove ?? :cool::lol:

Robovi rade dzabe nemam vise marke naredni godinu dana hahahah ...prekosutra se trapovi montiraju ,,gevinde i ostale gluposti sto se tice poda a sljedece sedmice ako sve bude ok onda motor

Član
shurda je napisao(la):
bgm ides ka nemogucem:lol: hehehehe salim se;)

Kad nesto radis uvijek radis da ispadne najbolje ,,,pa tako i ja ovo do prije pola godine nisam imao nista ,,,sad imam puno toga a nadam se i jos vise ,,,zelim da sve ispadne kako treba ,,za sedmicu dvije bit ce klip postavljen kad motor upadne (sad broji preko 170 ,,,cak mislim i 180KS) pa onda malo odmora i ide se na vanjski izgled samo da financije dopuste ,,,jer sve je moguce i sve se moze

Član
uco_opc je napisao(la):
shurda je napisao(la):

Kad nesto radis uvijek radis da ispadne najbolje ,,,pa tako i ja ovo do prije pola godine nisam imao nista ,,,sad imam puno toga a nadam se i jos vise ,,,zelim da sve ispadne kako treba ,,za sedmicu dvije bit ce klip postavljen kad motor upadne (sad broji preko 170 ,,,cak mislim i 180KS) pa onda malo odmora i ide se na vanjski izgled samo da financije dopuste ,,,jer sve je moguce i sve se moze

ma znam razumijem te druze;) ako bude imao 170 zdravih konja ima da jede asvalt:123:

Član
shurda je napisao(la):
uco_opc je napisao(la):
shurda je napisao(la):

ma znam razumijem te druze;) ako bude imao 170 zdravih konja ima da jede asvalt:123:

Tvornicki stock ima preko 150KS samo tad je bilo pisano 150 zbog nekih poreza sve i jedan opbicni 2.0 16V na valjku ima da pokaze preko 150KS

Član
de mi reci druze koliko kosta dijagnostika na ovom motoru,znaci da vidim gdje je problem,,gubi mi snagu pri visokim obrtajima,danas sam lamelu zamijenio ali nesto mi trokira,pa reko mozda znas cijenu:icon_question: to je samo da prikopca i da mi kaze kvar pa cu ja to kod majstora popravljat sto treba:icon_question:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.