shurda je napisao(la):svaka cast samo jos klip kakav snimi sto se tice ubrzanja,,samo se nemoj sjebat ko ja da iz trece pri 150 vratis u drugu:icon_sad:
badboy je napisao(la):shurda je napisao(la):svaka cast samo jos klip kakav snimi sto se tice ubrzanja,,samo se nemoj sjebat ko ja da iz trece pri 150 vratis u drugu:icon_sad:
:lol::lol: gdje ti je motor zavrsio :icon_biggrin:
jbg znam da nije smijesno al morao sam izvini
badboy je napisao(la):Nego ti uco_opc ...
Sto se tice unutrasnjosti mozes staviti od astre f puno ljepse ce ti izgledati nego od kadeta ona unutrasnjost stvarno FUJ ...
To je samo moj prijedlog , kad sredjivas polako
badboy je napisao(la):shurda je napisao(la):svaka cast samo jos klip kakav snimi sto se tice ubrzanja,,samo se nemoj sjebat ko ja da iz trece pri 150 vratis u drugu:icon_sad:
:lol::lol: gdje ti je motor zavrsio :icon_biggrin:
jbg znam da nije smijesno al morao sam izvini
black_devil je napisao(la):Ja mislio neki VW a ono Opel...Uco samo naprijed,jedva cekam kad ces sklopiti to, a i Rale da vam dam po repu
:123::123::123:
Sta izdrzljiv,tom cudu spomenik treba podic,da vidis jednog mog druga sta mu radi tek bi tada svatio,auto se pod njegovim tretmanom doslovce raspalo a motoru nista iako redovito hladan ide u 8000 rpm :icon_biggrin:shurda je napisao(la):sto se tice silovanja auta mislim da je ovaj c20xe dosta izdrzljiv motor i po pricama starih opeldzija po opelovim forumima
GTI FAN je napisao(la):Sta izdrzljiv,tom cudu spomenik treba podic,da vidis jednog mog druga sta mu radi tek bi tada svatio,auto se pod njegovim tretmanom doslovce raspalo a motoru nista iako redovito hladan ide u 8000 rpm :icon_biggrin:shurda je napisao(la):sto se tice silovanja auta mislim da je ovaj c20xe dosta izdrzljiv motor i po pricama starih opeldzija po opelovim forumima