Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
danas sve upaljeno radi ko satic:cool::cool: ali jedan problem ,,,ponio digitalku da se to sve zabiljezi ali ja glupson poletio a bila bat.prazna tako da nema :D ;);) sutra ili prekosutra se mijenjaju diskovi i plcice pa sam opet citav dan kod auta i onda ce biti sve zabiljezeno ( iii danas je potroseno 15L benzina i spaljene 4 gumice):cool::cool::cool: auto ide ko ludo ,,,ni sam nisam ocekivao da ce biti ovako sve po planu

Član
svaka cast samo jos klip kakav snimi sto se tice ubrzanja,,;);)samo se nemoj sjebat ko ja da iz trece pri 150 vratis u drugu:icon_sad:

Član
Felge dosle 15ke ,,,,gume 195/50-15

Branici lakirani u uniton crnu gdje je pomijesano i metalik sive :D boja je predobra ispala mada se bas na slikama toliko i nevidi jbg slikano mob.

Član
shurda je napisao(la):
svaka cast samo jos klip kakav snimi sto se tice ubrzanja,,;);)samo se nemoj sjebat ko ja da iz trece pri 150 vratis u drugu:icon_sad:

:lol::lol: gdje ti je motor zavrsio :icon_biggrin:

jbg znam da nije smijesno al morao sam izvini

Član
badboy je napisao(la):
shurda je napisao(la):

:lol: Trazi ga jos po grmovima okolo ceste.

Član
hahaha ne kontam .....moj stari je zavrsio prvo u tackama na paljenju pa sad je u garazi cuva seee
http://www.youtube.com/watch?v=spOw4dNbLNI

Član
Nego ti uco_opc ...

Sto se tice unutrasnjosti mozes staviti od astre f puno ljepse ce ti izgledati nego od kadeta ona unutrasnjost stvarno FUJ ...

To je samo moj prijedlog , kad sredjivas polako :D:D

Član
badboy je napisao(la):
Nego ti uco_opc ...

Sto se tice unutrasnjosti mozes staviti od astre f puno ljepse ce ti izgledati nego od kadeta ona unutrasnjost stvarno FUJ ...

To je samo moj prijedlog , kad sredjivas polako :D:D

Znaaaam vec i imam masku od astre ici ce ona ali dok se financije poboljsaju jer ide u presvlacenje u kozu

Član
badboy je napisao(la):
shurda je napisao(la):

nije to vw da moras trazit dijelove po kanalu:icon_smile:
sto se tice silovanja auta mislim da je ovaj c20xe dosta izdrzljiv motor i po pricama starih opeldzija po opelovim forumima

Ja mislio neki VW a ono Opel...Uco samo naprijed,jedva cekam kad ces sklopiti to, a i Rale da vam dam po repu :D
:123::123::123:

Član
black_devil je napisao(la):
Ja mislio neki VW a ono Opel...Uco samo naprijed,jedva cekam kad ces sklopiti to, a i Rale da vam dam po repu :D
:123::123::123:

Sklopito je sve jos diskove cekam da dodju i to je to ,,,,a raleee hahhaa dobit ces jednu sliku pa da vidis sta drug iz VW govori :D a po repu hmmmmm to cemo jos vidjeti :D

Član
shurda je napisao(la):
sto se tice silovanja auta mislim da je ovaj c20xe dosta izdrzljiv motor i po pricama starih opeldzija po opelovim forumima
Sta izdrzljiv,tom cudu spomenik treba podic,da vidis jednog mog druga sta mu radi tek bi tada svatio,auto se pod njegovim tretmanom doslovce raspalo a motoru nista iako redovito hladan ide u 8000 rpm :icon_biggrin:

Član
GTI FAN je napisao(la):
shurda je napisao(la):
Sta izdrzljiv,tom cudu spomenik treba podic,da vidis jednog mog druga sta mu radi tek bi tada svatio,auto se pod njegovim tretmanom doslovce raspalo a motoru nista iako redovito hladan ide u 8000 rpm :icon_biggrin:

I najizdrzljiviji opelov motor to sigurno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.