Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Kadett E ,,,kupljen 2.0 16V GSi

Ma tako je uco pun pogodak samo pun i nepustaj :D kada vidim da ga netko stavlja dusa me boli sto vise nije kod mene moj ljepotan! Sretno s njim i neka te dugo služi ako te zanima nesto s mog starog gesa evo ti slika farova pozz
http://www.bhtuning.com/p-novi-crni-farovi-kadett-e-t-44743.html

Član

ma ovo je motorina,i cadjo je iso dobro a jos ovaj 170ks
sretno u nastavku radova
i postavi neki klip kad ga sastavis

Član

boleM je napisao(la):
ma ovo je motorina,i cadjo je iso dobro a jos ovaj 170ks
sretno u nastavku radova
i postavi neki klip kad ga sastavis

a to ce ici prvo heheh;);)

cnic_gsi je napisao(la):
Ma tako je uco pun pogodak samo pun i nepustaj :D kada vidim da ga netko stavlja dusa me boli sto vise nije kod mene moj ljepotan! Sretno s njim i neka te dugo služi ako te zanima nesto s mog starog gesa evo ti slika farova pozz
http://www.bhtuning.com/p-novi-crni-farovi-kadett-e-t-44743.html

sineee polako nek to jos ceka puno vaznijih stvari sad imam a i financije su pri kraju :lol:

Dobar dobar kadet... sredio si lijevu stranu,prednju stranu i krov... ostaje ti zadnja i desna moras sredit' :lol: :lol: :lol:

Član

spico007 je napisao(la):
uco_opc je napisao(la):
spico007 je napisao(la):
Sad trpaj i nitro i udaraj...kad je bal nek je karneval.:cool:

uh spicooo sine puno je to za reci ,,,al nikad se nezna
Ma ja vjerujem u tebe.Nisi misilo ni ovo da ce biti,pa eto....;)

:cool::cool: znaci imas povjerenja hehehe

nenadbalaban je napisao(la):
Dobar dobar kadet... sredio si lijevu stranu,prednju stranu i krov... ostaje ti zadnja i desna moras sredit' :lol: :lol: :lol:

sredita je i desna mada se nevidi na slikama znaci ostala je samo zadnja :cool::cool:

sredita je i desna mada se nevidi na slikama znaci ostala je samo zadnja :cool::cool:
[/quote]

Treba ti nitro ili nesto ? na prvom skretanju naglo zakoci da te neko s guze pukne (mislim u auto) haha :cool: i on kriv nije drzao rastojanje eto tebi para :icon_smile: :cool: :cool:

Član

[/quote]

Treba ti nitro ili nesto ? na prvom skretanju naglo zakoci da te neko s guze pukne (mislim u auto) haha :cool: i on kriv nije drzao rastojanje eto tebi para :icon_smile: :cool: :cool:

[/quote]

Hmmmmm previse mi zao to uraditi ma koliko se isplatilo :cool:

nenadbalaban je napisao(la):

[/quote]

Hmmm previse mi zao to uraditi ma koliko se isplatilo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.