Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
shurda je napisao(la):
de mi reci druze koliko kosta dijagnostika na ovom motoru,znaci da vidim gdje je problem,,gubi mi snagu pri visokim obrtajima,danas sam lamelu zamijenio ali nesto mi trokira,pa reko mozda znas cijenu:icon_question: to je samo da prikopca i da mi kaze kvar pa cu ja to kod majstora popravljat sto treba:icon_question:

Hmmmm vjerujes mi drug da bgm neznam iskreno neznam sta da ti kazem a imas na forumu postavi temu neko sigurno zna

Sutra motor ide vani ,,,trebao vec veceras al ovdje je bio kraj :D:cool::cool:

Član
Radi se ;);)

Izvadjen moj stari dizel pa malo zajebancije :D

http://www.youtube.com/watch?v=spOw4dNbLNI&feature=youtu.be

Član
shurda je napisao(la):
samo naprijed druze,,ovakav update volim da vidim;);)

Hehehe ma polako ,,,sutra ide na auto ,,,,mijenja se zubcasti sve 4 diska ,,disk plocice ulje .......bla bla bla ,,,trapovi postavljeni i u koji dan prvo paljenje i odma da zapalim ove stare gume jer ih vise nemogu gledati na autu :cool:

Član
povadite sve instalacije ,,,,svaka najmanja zica uklonjena :D uskoro spjanje nove ,,,,,,u subotu mjenjanje zubcastog ,diskova ,plocica hmmmmm ako bude sve ok sljedeca sedmica mozda se cak i upali ,,,ne zuri se jer ima da bude sve po PS :cool:

Član
Danas sve zavrseno ,,,,sutra bi trebalo biti upaljeno ali posto ja radim to ostaje za petak ,,,,tako da ide video

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.