Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
shurda je napisao(la):
ma najbitnije je da si motor kako treba ubacio i da ide kako treba:icon_biggrin::icon_biggrin:

Ma ide ide ,,,,danas sam ga mogao svega slupati ,,,,,,:cool: skroz zaboravio da smo otkopcali crijeva zbog diskova ,,,,auto bilo skoro na cesti i ja malo uletim 1.i 2. je bila blokada i onda sam se sjetio da kocnica nemam ,,,,rucna da se potegne iscupam sajlu ,,,,,:cool: sreca pa je bilo nekako uzbrdo i da nije niko naisao inace nista nebi ostalo ni od mene ni od kadetta

Član
aa pa covece to kad bi razbio i sjebo taj motor def.. ti nebi halalio al 100%:icon_biggrin::icon_biggrin:

Član
shurda je napisao(la):
aa pa covece to kad bi razbio i sjebo taj motor def.. ti nebi halalio al 100%:icon_biggrin::icon_biggrin:

Danas sam bio 99% siguran da je sve gotovo i otislo u k**** al opet sve se dobro zavrsi

Član
rale_cazin je napisao(la):
Halooo nemoj se razbiti s kim cu se onda kvalitetno poganjat :p

Ti nikad nisi ni imao sanse protiv mene i jos kad sam imao onog dizela od 42KW

enesss je napisao(la):
to sine , jedva cekam da vidim kako ide , cuvaj samo nemoj kao onaj put .............:D:D:D

hmm jebeno ide bgm ja jos nevjerujem da je ono onaj moj kadett i da ima onaj zvuk i da onako moze da ide ,,,,a jbg cuvat cu se nekako valjda bit ce cupavo al de ,,,,,,,,,

Član
Bio jutros kod kuce dosao ,,,,sve po PS..... krenem iz dvorista i pukne crijevo od kocnica...i jbg jos trazim nijednu iz autodijelova nepase moram po otpadima traziti al do veceras mora biti smontirano

Član
jel imate jos u cazinu onog crnog kadeta 16v . gotivno uradjen , unutra koza prosivena na baklave i to

Član
ekrem_ je napisao(la):
jel imate jos u cazinu onog crnog kadeta 16v . gotivno uradjen , unutra koza prosivena na baklave i to

Znam tog kadetta to je bio od jednog kolege ali je prodan prije mozda mjesec dva dana

Član
sad me stid sto sam VW-ovac, na forumu 3 [Uco, Japi, Ekrem ;) ] dobra Kadetta, a sva tri imaju neke bijesne mashine, a Golfovi sve odreda dizlovi :icon_cry:

:lol:

Član
Carbon je napisao(la):
sad me stid sto sam VW-ovac, na forumu 3 [Uco, Japi, Ekrem ;) ] dobra Kadetta, a sva tri imaju neke bijesne mashine, a Golfovi sve odreda dizlovi :icon_cry:

:lol:

Dizlovi ili 1,6 karbasi,ali ima nas koji bar malo osvjetlamo obraz starih Wagena :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.