Covjeku najvise odgovara golf 3 kao sto je spomnuto, sto se odrzavanja tice, i kvarova, isplativ je dosta, kod nas drzi cijenu, tako da za neko vrijeme nece puno izgubiti.. Sto se mene tice, ja ne bi dao te pare, za troju do nekih 6000 dizela i nekako, jest da za te pare mozes naci jeftinije auto, sve zavisi sta hoces. Ako hoces bas malo auto a novije imas Citroen Saxo, mene moj izasao oko 7000, dizel, 2002 godiste, odrzavanje nije skupo, svaka prodavnica dijelova ima sta ti treba, ne moras ganjati samo originalne i na ovlastenim servisima! No da ne duzim.. Sto se stila tice kojeg "fale", ja sam se bio zagrijao, dok nisam sjeo sa komsijom koji ga ima, u kratko, odustao sam od kupovine, covjek mi je rek'o da klete dan kad ga je kupio. Kvarovi su ne normalno skupi, o jeftinom odrzavanju ni rijeci, pocevsi od ulja koje moras sipati orginalno, koje je skupo, kvarovi skupi. Radio sam u firmi koja u sklopu je bila ovlasteni prodajni salon i servis Fiat, Alfa Romeo i Lancia, i vidio sam cijene zamjenskih dijelova, tako da o jeftinom odrzavanju nema govora.. Ja imam dva francuza kod kuce, i dosta smo zadovoljni, da ne bude svasta, imam i radnickog golfa 2, dosta pouzdano auto, ne moze se unistit haha! Znaci moja preporuka neki Clio, Saxo, 106/206 za te pare se moze naci dosta mlado a pouzdano auto...