Član
RCat je napisao(la):Ado, nabijes godine radnog staza kao i ja i zivis..
Adi, *ebo ga...:icon_smile:
Hvala na savjetu.. potrudit cu se ja malo brze do toga onda..:icon_smile:
RCat je napisao(la):Ado, nabijes godine radnog staza kao i ja i zivis..
RCat je napisao(la):bas me zanima vase, njegovo iskustvo sa americkim GT-Rom u EU ustvari u BH. gdje ce ga servisirati. tko ce ovdje ucitavati njegov black box koji se nemoze ukloniti. i kako ce proci u svemu.
mozemo mi janje i kad taj vas stigne xD il?
RCat je napisao(la):ja te tako razumi, da je vec na putu.. aha.. ok. moj nije exklusiva, jer u germaniji ih ima vec par pet sest ^^. to se tvoj jaro poslije kupovine informise o autu? a sto dobi ban i zbog koje slike? to on avans iz jedne auto kuce u drugu prenosi? kako to?.. hebga interesuje me, mozda i meni sutra duhne nesto trece u glavu.. ^^ mislim hallo, auto kosta oko +/- 200 000 km, i on sad pa sad.. NAKON citanja nekih postova "mojih" postova Odustane od kupovine.. hahahah.. oj.. a avans u vidu dva auta vec uplacen.. 350z i pathfinder.. kolko su oni onda vrijedili? daj ba..
ammar_coupe je napisao(la):aj nek ti je sa srecom nadam se da ce te slusat a i da ces ti njega slusat zvijer pa jarane samo reci SKYLINE i sve je jasno nema dalje diskusije
RCat je napisao(la):takaodjer lijepa slika.. samo mi se ta mis boja ne svidja na njemu
ili crn ili bijel..