Član
RCat je napisao(la)::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:
RCat je napisao(la)::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:
renault_fan je napisao(la):nego kako je cekati zvijer??? sigurno ne spavas nikako.......ehehhehe
RCat je napisao(la):renault_fan je napisao(la):nego kako je cekati zvijer??? sigurno ne spavas nikako.......ehehhehe
trenutno sam u poslu preko glave, tako da dani prolaze brze. stigli su mi i podaci konacno za pristup internoj nissan gt-r stranici tako da imam dosta za citati. bit ce da cu ga kao samir RX-8 znati do u saraf dok stigne hahaha...
RCat je napisao(la):jedino ako ga gore preko oblaka voza
_JokeR_ je napisao(la):RCat je napisao(la):jedino ako ga gore preko oblaka voza
nemoj se ljutiti ali kako sam se ismijao ovome jos jednom sry :icon_exclaim:
_JokeR_ je napisao(la):RCat je napisao(la):jedino ako ga gore preko oblaka voza
nemoj se ljutiti ali kako sam se ismijao ovome jos jednom sry :icon_exclaim:
DivGTI je napisao(la):ee svaka ti cast stvarno nemam rijeci toliko me ovo zaintresovalo da sam sve redom komentare procitaooo! ) :123::123:
erol_brcak je napisao(la):DivGTI je napisao(la):ee svaka ti cast stvarno nemam rijeci toliko me ovo zaintresovalo da sam sve redom komentare procitaooo! ) :123::123:
Koji su uglavnom teski spam ukljucujuci i ovaj
GaaZDA_VR6 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):DivGTI je napisao(la):ee svaka ti cast stvarno nemam rijeci toliko me ovo zaintresovalo da sam sve redom komentare procitaooo! ) :123::123:
Koji su uglavnom teski spam ukljucujuci i ovaj
Ima mu ko reci:123::123::123: