Član
Popijemo po pivce i rijesimo sve dileme!!!
Remblender je napisao(la):Narode... imam ponudu da radim cajgere za lovu.... pa me interesuje koliko se to krece.... posto do sada nisam naplacivao svoje usluge.....
hvala unaprijed.....
tamtevamte je napisao(la):Narode... ne mogu da vam opisem koliko bi mi znacilo kada bi neko mogao da mi uradi za Audi A6 2002, 1.9 tdi. Naime, imam cajger sa miljama, a zeleo bih sa kilometrima na sat. Znaci nikakve izmene, da ostane isti kakav jeste, samo da mu zalepim foliju sa km/h. Ako je to izvodljivo? Hvala vam unapred, bas ne mogu nigde da nadjem, guglam vec dva dana. Pozdrav.
Schumacher je napisao(la):Remblender je napisao(la):Schumacher je napisao(la):a druze imal za golfa 1 da pravis ili da se negdje skine ja trazio al nema nigdje
Narode .... ovo je probna verzija i ako ko ima vremena da pogleda da li su ovo prave dimenzije.....
Zeznuo sam ovaj sat umjesto 9 podioka imam 10.... ali nije ni bitno... ionako je estetski a ne funkcionalno..... crne linije koje pokazuju sate su tacne....)
ej svaka cast jarane mislim da moze na keca po dimenzijama mjerio sam nesto aal mislim da je to to a svaka cast meni bas ova i treba sa satom posto neemam obrtomjera svaka cast a ako bi te mogao zamolit da je uradis ovako bilo bi extra al ako mozes i ako je to izvodljivo nezz ni sam kako se radi to ali ako ovako u ovoj boli i sa onim potpisom znaci sve isto umjesto obrtomjera samo sat a i ovako kao si ti uradio je beton sutra printam i postavljam 100%