adohera je napisao(la):Ako je BMW ne odlijepi palenjem nece se odlijepit ni normalnom voznjom. Prosle su sve moguce torture na mom bivsem autu od velike brzine do slajdranja i nista joj nije bilo. Jedini nedostatci su sto ako je "ostines" lhako izleti bubreg i sto se brze trosi jer je jako mekana.
Guma ima certifikat i radjena po standardima i nadje se Bosanac da pa svojim specijalnim procedurama, ocijeni da ta guma nije sigurna iako nema nikakvo iskustvo sa istim
adohera je napisao(la):Ako je BMW ne odlijepi palenjem nece se odlijepit ni normalnom voznjom. Prosle su sve moguce torture na mom bivsem autu od velike brzine do slajdranja i nista joj nije bilo. Jedini nedostatci su sto ako je "ostines" lhako izleti bubreg i sto se brze trosi jer je jako mekana.
Guma ima certifikat i radjena po standardima i nadje se Bosanac da pa svojim specijalnim procedurama, ocijeni da ta guma nije sigurna iako nema nikakvo iskustvo sa istim
Franki je napisao(la):adohera je napisao(la):Ako je BMW ne odlijepi palenjem nece se odlijepit ni normalnom voznjom. Prosle su sve moguce torture na mom bivsem autu od velike brzine do slajdranja i nista joj nije bilo. Jedini nedostatci su sto ako je "ostines" lhako izleti bubreg i sto se brze trosi jer je jako mekana.
Kako opravdavas cinjenicu da je ta guma 50, a ne 150 maraka?
corradoM je napisao(la):adohera je napisao(la):Ako je BMW ne odlijepi palenjem nece se odlijepit ni normalnom voznjom. Prosle su sve moguce torture na mom bivsem autu od velike brzine do slajdranja i nista joj nije bilo. Jedini nedostatci su sto ako je "ostines" lhako izleti bubreg i sto se brze trosi jer je jako mekana.
Pa ja, protekt od 60 KM je bas za to napravljen, da prozivljava torture neizivljenih vozaca.
Ne znam sta zelis sa ovim, da me mozda uvrijedis? :lol:
Pojma nemas o mom iskustvu sa gumama, zato se ti toga nemoj doticati.
Izmedju ostalog tema je o ISKUSTVU sa zimskim gumama a ne o "certifikatima i standardima".
elmo je napisao(la):Kupljene 16-ke protekt Phenix koje su plaćane po 80 KM. Svi hvale ovaj protekt tako da sam se odlučio za njeg. Čuo sam iz više različitih izvora istu priču koja potvrđuje kvalitet.