Ne znam sta je bio povod hapsenja i sve ali policija je odradila svoj posao, privela ga bez veceg incidenta i ako se on opirao hapsenju, to nije smio da radi, niti bilo ko da se upetljava u hapsenje onog trenera.
Ako nije nista kriv onda zasto nije kao covjek otisao u stanicu i napisao izjavu i nista mu nebi mogli.
A dosta je kurcenja po terenima i "Samo rekao sudijama" izgovora, sudija ispade najveci sljam, smiju ga sutati i igraci i navijaci i strucni stab.
Ako ih je vec pokrao imali su druge mijere da ukazu na to.... opet kazem ne znam sta je bilo.
A o policiji nasoj odnosno nasim prasinarima vecinom imam lose misljenje najvise iz razloga zato sto su rame uz rame sa kriminalcima, sto je neko prije rekao piju kafu zajedno, to je sramno i drugi razlog zato sto jos nisu napredovali od komunstickog shvatanja policajca o cemu potvrdjuju mnogobrojni primjeri drskog, nedolicnog i nekulturnog ponasanja.
Policajac treba da bude gospodin i uzor a ne.... srozali su se na jako nizak nivo a i ne cudime kad vidim potrebnu skolovanost da bi postao policajac.
Imam osjecaj da trebas da se rodis budala da budes policajac a skola da ti ne treba.