Član
black_devil je napisao(la):Ja bi volio i da kod nas bude sve na papir kao kod njih..Da se sve sa TUV mora stavljati,i da za to moras imati papir..Jer ja nemogu staviti j*ene folije nikako..Ja njima kazem daj ja cu platiti za taj atest da ih imam,al opet nista..
Gore makar lijepo platis imas papir, i znas da si 100% siguran od svega..
Al kod nas ljudi voze sa nekima spojlerima fuj fuj kad ide prema tebi mislis da ide kamion,koliko to napravi kockasto auto il tako nesto... Za xenon isto da nepricam,kad ljudi prema tebi idu ubijajuu..Sve to treba zabraniti, ako nemas spricaljki i sociva,nema xenona i gotovo.. Spojler ako nije od neke poznate firme sa TUV nema staviti... A tako i za gume i felge...
Ja se potpuno slazem sa svime ovim...Al samo da se ima papir gdje se svaka dorada upisuje,i da se moze staviti na auto.. Ovo je kod nas preslo svu granicu.. Mene na tehnickom zaj*avali samo tako,skini zadnju foliju,ajd ok,ja skinem..Kad covjek zapeo i za opruge moje..Kaoo ovaj put ces proci da drugi put neces...A dode nekii auto haman se raspasti i on prodje bez problema..Pa gdje to ima...Svasta ima na nasim cestama..
Zato sam ja bas za ovaj zakon...
Potpis....