Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ako planiras da uradis neki swap mozes naravno to tvoja sasija dozvoljava ali moras da razmislis o tome koliko ces da zadrzis auto kod sebe jer se to bas i ne isplati uraditi stavi na papir i vidit ces koliko ti sve treba motor kao motor i nije nesto problem ubaciti racunaj sve instalacije da moras da mijenjas mjenjac kocnice itd...... ne odvracam te ali ti kazem da razmislis ti si moj drug :lol::lol: moze se sve odraditi imas dobre poznavaoce hondinih motora emir davor itd ... sam ja bi ipak bjezao od VTI Iz tog razloga sto je previse para a i ne vrijedi toliko realno gledajuci pozdrav
Neznam.... moram se skontati za prodaju svog... na forumu kazu da mogu dobiti najmanje 1500€ za kompletan swap...
a za ovu solku sam se i raspitivao...
Ne sekiraj se esmire, ja znam da ti meni zelis sve najbolje.:icon_smile:
Necu ja ni prodavati svoje auto.. ostaje kod mene.... 4good.
napokon... napokon... narucen i u fazi je izrade...Mugen wing,sa karbonskim nosacima.
ovo na slici je Mugen wing pored standardnog Type R.. a moj sadasnji je trecina od type R-a...:icon_smile::icon_smile:
ToM sa hr foruma... inace radio je i ze-tecu... a sad i meni )
love.. sta da ti kazem.... tajna je... hehe.. salim se nisam ba
ja skrt na informacijama... 850kn u base boji... 600 kn pragovi (oba) itd...