Znam da nisam, ali u tom momentu nisam kontao šta je u pitanju. jbg.Nisi trebao reci "moguce i ne znam" kada te je saobracajac milicajac to upitao,nego si trebao reci da nisi(iako jesi),oni sad mogu ti napakovati,ali pod predpostavkom da nisi bio bezobrazan prema njima,ne bi trebalo da ce ti pisati kaznu,a uz to si i ispao posten,jer si ipak rekao da je moguce da jesi uradio to.......
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Na 60 ogranicenja meni dosla kazna 66km/h tako da vjerovatno smanjena tolerancija.Jel ostaje 10km/h tolerancija preko ogranicenja, jest da je hvatanje za slamku al daj sta das U hrvatskoj je tako, 90 magistrala ides 100 milina kod njih kroz sela 70, kod nas jebenih 50
Jel ostaje 10km/h tolerancija preko ogranicenja, jest da je hvatanje za slamku al daj sta das U hrvatskoj je tako, 90 magistrala ides 100 milina kod njih kroz sela 70, kod nas jebenih 50
Maha stajling tvrdi drugacije u svom postuSvugdje je 10 tolerancija , tako je i posle ovih izmjena ostalo.
Doduse slikan sam u RS tako da ne znam igra li to kakvu uloguMaha stajling tvrdi drugacije u svom postu