Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pa mora biti loše kad raja uzima kristalne farove od 40 km i kažu nevaljaju kristalni vaki naki puštaju vodu loše svijetle itd platite malo skuplje kao ja i noke koji vam osobno može potvrdit kakve farove posjedujemo pa nećeš nikad imat problema evo kod mene već dvije pune godine dan danas kao novi al zato su i plaćeni i moraju biti kvalitetni fin golf sretno dalje
danas slucajno pojavise se crno crvene "hella" stopke znaci onih kristalni govana sam se rijesio napokon jedva sam cekao...zasad evo jedna slika a bice jos samo da neke stvari regulisem pozadi
Vidim da guraš neki tvornički izgled!Mislim da bi mu puno bolje stajao gti gril sa dvostrukim farovima i crvenom lajsnom.Pripazi pri farbanju spojnog lima-prsa(nek našprica podlogu i više puta pređe bojom)!Meni su ga farbali pa je nakon pola godine boja spala na 100 mjesta(kamenćići s ceste itd)
neznam dvoumio sam se dugo oko ovih maski...a kad skontam odkad sam trazio bez znaka neskida mi se : ) ostaje ona, samo sto cu izvuci linije gti a sto se tice veznog lima hvala na savjetu dobro je doso...