ma obicna mi treba ne treba mi nesto sada posebno ali ne dam puno para za nju nije mi pod moranje da je imam pa da dajem 100 km za blendu nidje veze kazem ti nova 200 e na ebay nidje veze... A naletit ce ona negdje sto postoImati cu ja mozda jednu u vrhunskom stanju,isto novu za par dana,aop cemo vidjeti,imam onu od onda sto sam ti nosio ali je losa do bola
Ja sebi trazim Treser crnu ali je nema nigdje..
Ide dobro druze ima posla jos i para da se da pff ali projekat je za to da se uziva u pravljenju i sastavljanju ne bi bilo to to da ga sastavim za mjesecsvaka cast druze svaki dan je sve bolji i bolji sve pohvale...
hahahhahah kakva su to prozivanja a ja ko ucviljena curica ahhahaha hajde zovi kad si slobodan poslije 6 sati ja mogu uvijek pa da ga izvucem malo da ga pregledasMomcino kad je ta kafa, ti kako si se oslobodio ne moze te covjek uhvatit ni za nos ni za ruke
Ajde zovi pa da vidimo te radove uzivo
polahko bit ce i blenda samo da naleti da valjaSuper, super !
Eeej, ma blenda će leći k'o budali šamar, majke mi.. Golf pored toga što je već super, sa njom će biti još ljepši..
I svaka čast djevojci za sliku !
Zbog neki privatni stvari odlazim u septembru i nece me biti tu godinu nebih da truhne u grazi onako samo a i dolazi nam trece auto u familiju pa tako vise nezz gdje cu sa njima golf je top i dalje samo jbga doslo vrijeme takozaštoo?