kod mene je sva unutrasnjost plava sa plavim sjedistima,maskom,tepihom,tapacirunzima,jedino sto mi je stradalo je zadnja polica plava pa sam sebi pravio i ubacena sjedista od trice jer je moje puklo ali ide prepravka i vracanje aa ne znam stoo si odusatao ti od smedjeg enerijera..
Ma naletio sam na sve komplet za mizerne pare i ovako mi samo ostane da odradim sjedista i to je to... Tabla je vrhh nije ispucala svi nosaci zdravi jer tdi trese sasiju u dvicku pravo a ovako kad sam sve usarafao fabrika vrhunski izgleda sad moram rasvjetu i sat da rijesim... Jer ne pokazuje mi koliko na sat idem a tri pinjona promjenio ne znam vise do cega je moram tablu drugu probat da vidim da nije do nje... Imam i da nadjem poklopce od rupa za retrovizore... Nekih sitnica nedostaje ali sitnica ... A smedja hmm problem je sakupit sve smedje onda znate da me je onaj momak izradio predstavio se kao ja i klepio onu tablu od amerikanca i tad sam vec bio poludio jbga ali bit ce i ovako dobro vidjet ce teMeni je bolje smedje , dosta ugodnije izgleda
Svako ima pravo na svoje misljenje...Po meni si trebao ostaviti smedju unutrasnjost i srce felgi u smedje...smedja bas stoji na ovaj stil u kojem ides...plava unutrasnjost na ovaj vanjski izgled po meni promasaj...