pa da ali da mi je naci dobru blendu danas sam neku gledo izblijedila bas ...Fino stoji,donja palstika veznog lima,obaevzna
I meni nesto sto ti treba je blenda gepekta,nekako,mislim da bi mu legla samo tako na ovaj tvoj pravac
Nema sanse naci dobru,jedino na nekom strancu da je dosla .Ima jedan stranac golf2 u nas vamo vozi se , ne mogu da ga uhvatim da ga upitam da je proda
Pa meni treba kao naleti dobra javnite se bacite slike sta bilo nije frka evo nabavio sam jos dvije stvarcice ono kao rarei ako je malo losija a nijee puno uzmi transparentni popravi je malo i stavii za prvu pomoc dok ne naletiii bolja.. ima i kod mene ovde u bl jedna dvica td interkuler ima na njojj blendaa nije izblijedila ako gaa uhvatim pitacu da prodaa...
nasao sam i ja origigi hehhe jedva ali dobro se uklopilo sveja taj isti diesel znak poklonio drugu, nov potpuno bio ali meni nije trebao... ovaj presrecan bio
Hvala drug dobar je dobar zadovoljan sam samo da ne bjezim iz granica golfa dvice stare tipe nista viseSuper izgleda samo nastavi...