e jbga tako ti je to kad smo mladi hehhehe pa nismo znali koliko sta vrijedi.. Ja imao dzetu duboki branik siroka lajsna siber 1992 godina coupedobri radovi,svida mi se u mene je u jetti bila smeđa unutranjost,nisam znao da ih nema toliko
Da da u spreju je ljepilo BISON ja potrosio vec 500 ml + 200ml i trebat ce josU mene je opet sve plavo i tabla plava ali popucala od sunca i jeste to problem kad trazis od nekoga tablu nema sanse da ce skinuti i ja na kraju crnu uzmem...a ovo je sve doktorski ispalo svaka cast ovo lepilo je u spreju ili...
Treba drug moj za 4 vrata Kontam plastike pragova da presvucem sveJel ti treba smedji tepih msl bice jedan uskoro
Moze moze poslikaj to i posalji slike da vidimo sta mi sve treba tepih sto postoIma kolega bas za cetvero vrata oce da ga cupa van i ima neki smedji plastika na tapicirunzima
vidjecu s njim kad ce cupati pa ti javim...
Hvala drug moj... Vjeruj mi da jos mnogo mnogo treba do perfekcije ali ima vremena ne zivimo do sutra samoHehe, nedavno sam postao ovdje... Vidim da ne zuris i radis detaljno, ovaj Golf kada bude gotov to ce biti najbolja definicija rijeci perfekcija. Samo lagano i kao sto si do sada radio