Da da to sam i kontao 195 40 r17 ... mislim da bi ovo dobro bilo samo bez distancera nego razbusiti felge na 4x100ali da ne ides preko 195/40 r17
hahahha moras onda i ML-a da provozas da vidis kakva su mi auta ne sekiram se ja za to ostavio bih ja ove 15-ke za svakodnevnice a 17ke u REGALKako ce to razvaliti auto , salim se,auto ti ne bi bilo onda nikako za svakodnevne voznje,ja sa ovim borbet poludim a ne sa tim,ne bih se ja usudio ..
DobroMislimo da je ok....metni naravno...
Da da da to je to hajde ne treba zuriti u planmu mi je imati neku bjesnu obucu za golfa ovo mi je do sada nesto najbolje sto sam mogao naci jedino ako se ne mognem dogovoriti sa covjekom oko cijene felgi... Uglavnom Enese hvala na pomoci ja sam ganjao 195 40ili45 ali ovo je jos ljepse i bolesnije ...one su et 20 , mislim da ce idealno sjesti
195 40 ili jos bolje 185 35 nankang ns2 , bolje sto manje jer je na mk2 , eto i primjera sto si sliku na prosloj strani stavio to ti je to
Da da sada sam uzeo za ove 15 ke 195 45 nove sportiva vidjet ces sutra slike kad ih namontiram a ide lagano sjedista ce da budu uhhhovo je super !
ako kupis felge , odmah uzmi i gumu kakvu treba , ne sta naleti i super
sretno dalje druze