Član
RE: golf mk1_1978 gti_by ANES
Je,u pravu ste,na ovoj zadnjoj slici izvadjen mi je izgledao kao iz dvice,ucini mi se da mu K glava i usis idu na lijevu stranu
esso_sa je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):I meni se cini koliko vidim,dobro to je vec iz dvice ubacen osim ako nije "special edition"jedinica orginal u sto cisto sumnjam.Anes_mo je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Jbte,raritet zesci dje to nadje:icon_biggrin:.1.6 110 ks motor jeli,nije neka verzija iz dvice.zen_3dom je napisao(la):
Mislim da je 1.8 112ks
Kecevi GTI koji su se proizvodili od 1976 do 1982 su imali 1.6 motore sa 110 ks.
U modele poslije 1982 godine su ugradjivali novije 1.8 motore sa 112 ks koji su se onda nastavili ugradjivati i u dvicu gti
Znaci nije nikakav "special edition" nego je fabrika tako radila
Je,u pravu ste,na ovoj zadnjoj slici izvadjen mi je izgledao kao iz dvice,ucini mi se da mu K glava i usis idu na lijevu stranu
Bio je i takav ali jos nisam nacisto kakva je sve ergela bila u njemu,cini mi se za Africko trziste,a priznajem,mislio sam da je kec imao samo 1.6 gti motore,nisam to previse proucavao onaj sa 1.6 je prvi i naj cuveniji.alenx je napisao(la):Tako je sulc de malo pojasni istoriju GTI-jeva a pogotovo keceva cuj "special edition":lol: