Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
heheheh hvala svima na komentarima...inace veceras sam prvi put u ovoj godini provozao golfa doslo mi da ga vozim bez haube koliko sam sam sebe odusevio kako je ispalo:lol::lol:...inace sto se tice suspleha ispod motora,odradice se i to
Svaka cast, nisam ni sumljao u tebe, jos samo da se nadjemo da vidim kako izgleda uzivo.
Uzeo sam iz tvojih slika podlogu za cajgere, malo preradio i evo kako izgleda
Brutalno svaka cast predlazem ti da zastita od motora bude ploca aluminija i da i nju ispoliras sa unutrasnje strane :icon_biggrin: tacnije da poliranu stranu okrenes prema motoru
siguran sam da bi i to odradio kad si ovo :icon_smile:
vrvt ce od prohroma da bude ta ploca i ona ce biti kao ogledalo....strpite se do sledece nedelje jel je auto otisao na jedno lepo mesto nadam se da ce sve ispasti kako sam zamisljao....hvala svima na komentarima,puno znaci kad imam ovakvu podrsku i ovakve pohvale
rabbit82 - upoznacemo se sledece nedelje druze,samo da mi se auto vrati a sto se tice cajgera nisu lose ispali,ali u planu mi je da kasnije stavljam plazma cajgere
kako da nemas podrsku, pa vidi sta radis jbt, ja ti se divim svegami, ja sam radio neka poliranja i znam koliko zivaca treba za to, jos sve sto sam radio je bilo poprilicno jednosavno i pristupacno, a pogledaj tvojih radova, ne do Bog da ja uzmem razvodnik da poliram, pa stari moj on bi u smecu zavrsio, to ti garantujem. Koliko god potrajalo ovo sto si polirao ja vjerujem da si ti zadovoljan, i da ti je srce na mjestu, a to je najbitnije, meni takodje se jako svidja, bas je sminka ovo sto radis:icon_smile:
hvala druze,nadam se da cemo na nekim od skupova da se upoznamo i da popijemo po koju...u planu su kad se vrati auto da se postave GTI plastike koje idu sa strane soferke,da se skine obrvica i linija ofarba u crveno,da se odrade crve trake koje idu dole po vratima,postave crne lajsne po pragovima,i jos neke sitnice u glavnom pokusavam da spolja izgleda kao gti...a unutra ce biti prica za sebe
Jedva cekam da ga vidim, u subotu idem u Kamenovo kod Petrovca na mlavi na offroad pa ako si zainteresovan ima jedno mesto a evo kako je bilo prosle godine
http://www.youtube.com/watch?v=t1WrtFuxZx8
Nadam se da se vidimo u nedelju ako budes imao vremena
Hvala na pozivu...samo u subotu ujutru idem u cacak na vw skup,I onda se iz cacka ide na zlatibor I vracam se u ponedeljak...inace sad gledam neke slike u telefonu I mislim da imam sliku mog I tvog golfa:-D jel si ga parkirao kod autobuske nekad? Tamo na izlazu iz autobuske stanice?mislim na proslu god
Moguce, obicno se parkiram kod zeleznicke i autobuske, posalji sliku pa cu da ti kazem. Lepo se provedi i pozz VW drustvo pa ce da se cujemo i kad budes mogao da se vidimo, ostavio sam ti broj mob. na PM. Snimacu offroad i bice uskoro na youtube. Pozz i postavi slike ako ima nekih novina
Bicu u petak popodne u gradu pa ako imas vremena javi mi
i evo nesto od danas...svratio drug sa corradom g60 da mu ispoliram felne...16 ice sve 4 od 9J...ovako su izgledale pre,cak su i jos vise bile mat nego na slici...a ovako sada,inace uspeli smo samo jednu felnu da odradimo,i nisam bas zadovoljan jel je sve bilo na brzinu posto je kasno dosao:icon_rolleyes: ali ovo je privremeno pa ce ponovo da se radi