HuKa je napisao(la):mala ispravka nurijin golf nema 340 ks to su bajke a to moze potvrdit i Krvolok, ima nekih 260-270 ks max....ali ne bitno je kolko ks ima bitno je kako ide a ide extra dobro... s nitrom..... bez nitra je nekih 200 ks. Ali sve je to odokativno posto auto nikad nije iso na valjke.
core2sa je napisao(la):HuKa je napisao(la):mala ispravka nurijin golf nema 340 ks to su bajke a to moze potvrdit i Krvolok, ima nekih 260-270 ks max....ali ne bitno je kolko ks ima bitno je kako ide a ide extra dobro... s nitrom..... bez nitra je nekih 200 ks. Ali sve je to odokativno posto auto nikad nije iso na valjke.
auto ima 190ks +nitro sto dodje nakraju 300, ja nisam rekao nigdje da ima 340 ?
i huka, kad cemo na drag, posto sa nukijem nisi nikat stao na stazu
a sto se tice auta, kao sto rekoh, do kraja sezone, bice 300ks bez nitra.
haj nek sam i to naucio da nitro daje 110 ks a da s cipovanjem dobivam 60 70, od nekih pocetnih koliko 130? sto mi je uistinu zanimljivo...core2sa je napisao(la):HuKa je napisao(la):mala ispravka nurijin golf nema 340 ks to su bajke a to moze potvrdit i Krvolok, ima nekih 260-270 ks max....ali ne bitno je kolko ks ima bitno je kako ide a ide extra dobro... s nitrom..... bez nitra je nekih 200 ks. Ali sve je to odokativno posto auto nikad nije iso na valjke.
core2sa je napisao(la):HuKa je napisao(la):mala ispravka nurijin golf nema 340 ks to su bajke a to moze potvrdit i Krvolok, ima nekih 260-270 ks max....ali ne bitno je kolko ks ima bitno je kako ide a ide extra dobro... s nitrom..... bez nitra je nekih 200 ks. Ali sve je to odokativno posto auto nikad nije iso na valjke.
core2sa je napisao(la):@edo_16v
da se nebi raspravljali po forumima, auto dolazi jako brzo u SA, onda se vidmio na cesti.