Ma pitam zato što sam ja tražio špricgit a oni mi dali ovo čudo pa se bojim da nije to to pa zato pitam smijem li sa ovim prvo preć pa onda ić boju i lakLogicno da ces prvo njega. Neces njega zadnjeg
Ma pitam zato što sam ja tražio špricgit a oni mi dali ovo čudo pa se bojim da nije to to pa zato pitam smijem li sa ovim prvo preć pa onda ić boju i lakLogicno da ces prvo njega. Neces njega zadnjeg
Hahaha idu komentari ko djeca iz škole eto nemojte više pisat dok ih ne ofarbamJoj ko da ne znam koji projekat radis pa 8 stranica, a ne farbanje felge
čekajte polakoo haman se više vama žuri da vidite nego meni hahaPa hajde farbaj vise...
šta ti napisahajj ti sad izadji sa foruma pa ofarbaj jednu imas mali milion tema o tome kako se farba...ocisti felgu nanesi primer onda malo vodobrusni osusi felgu nanesi farbu,boju sta hoces mozes i plastelin i onda lak ako hoces ako neces spast ce boja za dva mjeseca ako budes zimi vozio i haj makar si probao...
nisam imao sve za farbanje pa tako da nisam mogo ofarbat druže..sutra ću jednu ofarbat pa ću postavit slikuInteresuje nas koju ces boju izabrati...do sad si mogao bar jednu ofarbati...
ofarbo sam maloprije jednu na brzinu,sad ću postavit slike,ali ću je ponovo uradit jer nije se bila osušila i ja da je prebacim zakačim rukom i zajebem boju al da se to ispravitTi ako do bajrama ofarbas bice dobro...
aj ofarbat ću ih sve pa kad ofarbam postavit ću pa slikatDobro nema potrebe za takvim izrazavanjem....fino izgleda samo sa jw 2-3 broja veca ili da je za manje auto...aj farbaj sve i montiraj da vidimo kako se uklapa...