Oggy je napisao(la):dobar, dobaar.. lagano, jos malo i bolji ce biti od Nurdzijevog, jos sredjen karavan se ne vidja svaki dan..
Oggy je napisao(la):ma ne ide dizel na njima, jos znas kakav je put meni do kuce, odose mi bubrezi, a i amortizeri, jos plinski, ne smijem ih zahebat..a nabavio sam ABARTH cromodora alu felne za ficu, njega cu da radim, on mi je ubio se i za tuninga i za stylinga, a golf ce ostati auto za every day..
fidel je napisao(la):Oggy je napisao(la):imal felgi,armanee? Ja cu dolaziti u utorak u kakanj,pa ako hocete da vidimo za te naljepnice,tamo do 3 sata,posto cu nazad u sarajevo,ili u petak pa nadalje,bicu 1 sedmicu u kaknju?
Felge su legle.Nemam slike,ustvari ima jedna.meni se pravo svidjele.Bolje u petak,ko ce to sve na brzaka.
Tiburon je napisao(la):fidel je napisao(la):Oggy je napisao(la):imal felgi,armanee? Ja cu dolaziti u utorak u kakanj,pa ako hocete da vidimo za te naljepnice,tamo do 3 sata,posto cu nazad u sarajevo,ili u petak pa nadalje,bicu 1 sedmicu u kaknju?
Felge su legle.Nemam slike,ustvari ima jedna.meni se pravo svidjele.Bolje u petak,ko ce to sve na brzaka.
Momo? slicne ko moje
Odlicne su...nisi ih puno platio
enesss je napisao(la):super su fele sjele druze
poKle je napisao(la):Tiburon je napisao(la):fidel je napisao(la):Oggy je napisao(la):imal felgi,armanee? Ja cu dolaziti u utorak u kakanj,pa ako hocete da vidimo za te naljepnice,tamo do 3 sata,posto cu nazad u sarajevo,ili u petak pa nadalje,bicu 1 sedmicu u kaknju?
Momo? slicne ko moje
Odlicne su...nisi ih puno platio
enesss je napisao(la):super su fele sjele druze
Ali kupio je druge
17"
ups....fele fele...vidim momo i kontam to je to,desava se