Član
bas sam jučer s kolegom sjedio koji vozi vr6 golf 3 orginalni kaze kad ga fino vozi po otovorenoj cesti uzme do 8 litara po gradu kad ga cjepa od 15 do 20
dadao_style je napisao(la):bas sam jučer s kolegom sjedio koji vozi vr6 golf 3 orginalni kaze kad ga fino vozi po otovorenoj cesti uzme do 8 litara po gradu kad ga cjepa od 15 do 20
rale_cazin je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Uzme li 20 litri deranja!?:lol:
Srce VR on je vazda zedan!
hehe pa muski deranje uzme 18-20 litara al to je poseban dozivljaj, onako zestoke vozenje kombinirane 14-15 e sad jos testiram kulturnu voznju da ne prelazim 2000 obrtaja pa cemo vidjet
Darko_GT je napisao(la):Svaka cast pratim temu od kako se ova guja uvukla pod haubu Nego kako ti se ponasa ostatak elektrike u autu , jesi provjeravao punjenje alternatora ???
Darko_GT je napisao(la):Provjeri to prije razvodnika , meni se desavao slican problem tipa trza , puca ovo ono i skontam da je punjenje skroz slabo a pogotovo sto je slucaj sa 6 svjecica ipak je to opterecenje za el.
Ovo kada sam pitao kako se ponasa ostatak el. mislio sam jeuli svjetla slabija nego inace osvjetlejenje svega jesi primjetio nesto tipa da zmirka ili slicno .