RE: Golf II TD+i Old School by Oggy.. update
ma ne znam drug, steta ti je prodavat ove gume iz 2 razloga, prvo zato sto i sam znas koliko si ih platio, drugo sto su felge jako lijepe, i lijepo auto izgleda pogotovo kada se vozis iza njega
a kao trece, mora postojat neko rijesenje, znas i sam koliko sam ja problema imao sa tim, rijesenje ti je definitivno ovdje :
dakle, plinski amrotizeri sa stelovanjem visine (ja posjedujem identicne sa slike) i mogu reci da su jako kruti, plus mozes podesiti visinu pomjeranjem ove piksne, a dodatno da kazem ojacanje mozes ostvarit ubacivanjem odbojne gume (kod mene ima jedna standardna, plus dodatno pola druge
) i izmedju opruge (ja sam ubacio na jednom prstenu samo..)
znam da ovo izgleda peglancija, ali pokusavam te odvratit da prodas felge jer su fakat super, da se ne izlazes dodatnom trosku i tim glupostima, kad se problem moze rijesit..
jedno od mogucih rijesenja je takodje uzimanje uzih guma nazad, 225 je relativno siroko, kada bi malo bolje zaganjao kakve 195 45 siguran sam da bi ih mogao naci
ako bude jos kakvih problema, samo se javi, ja sam apsolvirao ovo kacenje i te gluposti, ima 213213 "caka" koje se mogu uradit da se auto ukruti, a da se ne izgube vozne karakteristike, i da ne ugrozis sebe i druge u voznji..