ja .. kad sam sebi trazio ove fele koje imam (koje vjerovatno i ti trazis) gledao sam najvise po vulkanizerima, i nasao sam ih tu.. gore na tranzitu..Oggy je napisao(la):Rekao mi je vulkanizer nabaviti felge BBS, pa cu gledat da do iduceg ljeta kupim i obruce za njih i gume nabavim...i onda cu svejedno morati prosiriti obrve i lakirati ih...
GTI FAN je napisao(la):Dobro pametko prebaci se na predhodnu stranicu pa ces vidjet sliku jednog drugog golfa koji mu covjek stavlja kao primjer.Ovo je fin primjer old school golfa koji ima npr vrata bez leptirova,neme zadnji brisac ......itd i moze mu dati i neku ideju pa nevidim u cemu je prolblem.
nikola_bn_ je napisao(la):oggy golfic je VRH... Hoces li prodati ? Ja sredjujem golfa 1 pa sam bas htio da pitam , da li moze od golfa 2 na golfa 1 onaj nazad spojler sto ide iznad brisaca na vrhu auta. Pozdrav
GTI FAN je napisao(la):Dobro pametko prebaci se na predhodnu stranicu pa ces vidjet sliku jednog drugog golfa koji mu covjek stavlja kao primjer.Ovo je fin primjer old school golfa koji ima npr vrata bez leptirova,nema zadnji brisac ......itd i moze mu dati i neku ideju pa nevidim u cemu je prolblem.
fidel je napisao(la):pocinjes me nervirat.Al stvarno