Oggy je napisao(la):e hvala...ponovo cu ga malo raditi, da nisam prekidao s poslom bilo bi sad lakse al sta je tu je...znaci sad nece biti bas u old school fazonu zbog novih fela, al meni se svidjele i kupi ih, sto ne znaci da ih necu mijenjati za neke bbs kad ispadne prilika... dalje, kristalnih stopki vise nema, dao ih starom, on ih neda nazad, kao ni onaj spojler sa gepeka :icon_mad: ..nabavio sam ponovo sportske opruge, crvene, pa cu i to ovih dana staviti, ponovo trebam kupiti branik bez kuke, vracen je gti lip naprijed, maska bez znaka, kristalni farovi i zmigavci prednji....znaci felge i spustanje, sad za sad, pa cemo dalje lagano..
slike sutra..
fidel je napisao(la):znaci nes odustat na sciroccu?pa hadj stavljaj slike fela
.nOKe je napisao(la):sretno buraz
samo lagano i drago mi je da si se vratio opet nama chunerima dvica haha
sutra sam u visokom, pa ako ima bujruma da naletim do kaknja da vidim kako napreduju radovi ?
Oggy je napisao(la):nije to nikakav problem, mrezaste su mi na sciroccu, samo ih izmijenjam..al su 6 jota, ja stavio 185/55 i opet debelo izgleda, nije guma nimalo navucena.. a na ovima sad su mi 195/55 i opet gume izgledaju malo navuceno.. kupujem 4 crvene opruge pa vidjecemo koliko ce u pod..
fidel je napisao(la):felgu su beton.gdje si ih kupio